MaxRom | Scripturi uCoz Romania

Bannerul tau aici
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · RSS ]
Pagina 1 din 11
Forum » uCoz system » File Catalog » Aspect nou pentru Torrents.
Aspect nou pentru Torrents.
Muşatinu Date: Joi, 2010-12-02, 17:10 | Message # 1
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

Exenplu

În Appearance of entries punem codul:

Code
<table id="table1" width="100%" border="1">
<tbody>
     <tr>
         
<td valign="middle" width="5%" align="center">
<?if($CID$='1')?><img src="http://torrentsmd.com/pic/categs/cat_tv.gif"><?endif?>
        <?if($CID$='2')?><img src="http://torrentsmd.com/pic/categs/cat_movie.gif"><?endif?>
        <?if($CID$='3')?><img src="http://torrentsmd.com/pic/categs/cat_music.gif"><?endif?>
        <?if($CID$='4')?><img src="http://torrentsmd.com/pic/categs/cat_music.gif"><?endif?>
        <?if($CID$='5')?><img src="http://torrentsmd.com/pic/categs/cat_hdtv.gif"><?endif?>
        <?if($CID$='6')?><img src="http://torrentsmd.com/pic/categs/cat_tv.gif"><?endif?>
        <?if($CID$='7')?><img src="http://torrentsmd.com/pic/categs/cat_tv.gif"><?endif?>
        <?if($CID$='8')?><img src="http://torrentsmd.com/pic/categs/cat_tv.gif"><?endif?>
        <?if($CID$='9')?><img src="http://torrentsmd.com/pic/categs/cat_tv.gif"><?endif?>
      <?if($CID$='10')?><img src="http://torrentsmd.com/pic/categs/cat_tv.gif"><?endif?>
</td>

<td valign="middle" width="50%">
<a href="$ENTRY_URL$">$TITLE$ </a>  $MODER_PANEL$
     </td>

<td valign="middle" width="5%" align="center">
$COMMENTS_NUM$
</td>
         
<td valign="middle" width="10%" align="center">
$FILE_SIZE$
</td>
         
<td valign="middle" width="5%" align="center">
$LOADS$
</td>
         
<td valign="middle" width="15%" align="center">
$USERNAME$
</td>
         
</tr>
</tbody></table>

Explicaţii:
Unde e    

Code
<?if($CID$='1')?><img src="http://torrentsmd.com/pic/categs/cat_tv.gif"><?endif?>

până la
Code
 <?if($CID$='10')?><img src="http://torrentsmd.com/pic/categs/cat_tv.gif"><?endif?>

$CID$='10' este ID-ul categoriei, dacă avem mai multe categorii adăugăm, dacă mai puţine ştergem.
Imaginile din cod le alegem singuri pentru fiecare categorie, marimea standart 32x32.

Peste tot:
File catalog main page
Page with section contents
Page with category contents
Page with entry full text and its comments
Page with search results and entries rating
Entry adding/editing page
În loc de $BODY$
punem codul:

Code
<center><b>Ultimele torrente</b></center><center>
<table id="table1" width="100%" border="1">
<tbody>
        <tr>
<td style="border: 1px solid rgb(89, 119, 152);" class="gTable" valign="middle" width="5%" align="center">
      Tip      
</td>

<td style="border: 1px solid rgb(89, 119, 152);" class="gTable" valign="middle" width="50%" align="center">
Nume
</td>

<td style="border: 1px solid rgb(89, 119, 152);" class="gTable" valign="middle" width="5%" align="center">
Com.
</td>
                
<td style="border: 1px solid rgb(89, 119, 152);" class="gTable" valign="middle" width="10%" align="center">
Marime Fisier
</td>
                
<td style="border: 1px solid rgb(89, 119, 152);" class="gTable" valign="middle" width="5%" align="center">
<img src="http://torrentsmd.com/pic/arrowdown.gif">
</td>
                
<td style="border: 1px solid rgb(89, 119, 152);" class="gTable"valign="middle" width="15%" align="center">
Autor
</td>

</tr>
</tbody></table>
$BODY$     
</center>
Attachments: 6934929.png(12Kb)



 
Markus3 Date: Vineri, 2010-12-03, 14:15 | Message # 2
Mesaje: 134
Awards: 3
« 2 »

Chiar imi place mult te rog foarte mult daca ai putea face pentru NEWS sa fie

 
Muşatinu Date: Vineri, 2010-12-03, 14:20 | Message # 3
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

Markus3, pentru news nu se poate (Modulul news nu are tegurile corespunzatoare)



 
Markus3 Date: Vineri, 2010-12-03, 14:38 | Message # 4
Mesaje: 134
Awards: 3
« 2 »

Dar ceva gen asa cum as putea sa fac nu stii :-? sau nai ideei acum .. :D

 
Muşatinu Date: Vineri, 2010-12-03, 14:47 | Message # 5
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

pai faci la fel cum si aici numai ca in loc de tegurile
$FILE_SIZE$ si $LOADS$ pui alt ceva ........

La news nu poti incarca fisiere asa ca nu stiu ce sa pui in loc.. poti sa le scoti de tot.. de si in loc de $LOADS$ poti pune $VIEWS$, adica vizualizari......




 
Markus3 Date: Vineri, 2010-12-03, 15:03 | Message # 6
Mesaje: 134
Awards: 3
« 2 »

Oricum acum fac la Load asea .. :D

 
coco2014 Date: Vineri, 2011-04-08, 20:30 | Message # 7
Mesaje: 73
Awards: 3
« 0 »

Eu am reusit pe modulul News ! In Appearence of entries puneti :
Code
<table id="table1" width="100%" border="1">
<tbody>
<tr>

<td valign="middle" width="5%" align="center">
<?if($CID$='1')?><img src="http://torrentsmd.com/pic/categs/cat_tv.gif"><?endif?>
<?if($CID$='2')?><img src="http://torrentsmd.com/pic/categs/cat_movie.gif"><?endif?>
<?if($CID$='3')?><img src="http://torrentsmd.com/pic/categs/cat_music.gif"><?endif?>
<?if($CID$='4')?><img src="http://torrentsmd.com/pic/categs/cat_music.gif"><?endif?>
<?if($CID$='5')?><img src="http://torrentsmd.com/pic/categs/cat_hdtv.gif"><?endif?>
<?if($CID$='6')?><img src="http://torrentsmd.com/pic/categs/cat_tv.gif"><?endif?>
<?if($CID$='7')?><img src="http://torrentsmd.com/pic/categs/cat_tv.gif"><?endif?>
<?if($CID$='8')?><img src="http://torrentsmd.com/pic/categs/cat_tv.gif"><?endif?>
<?if($CID$='9')?><img src="http://torrentsmd.com/pic/categs/cat_tv.gif"><?endif?>
<?if($CID$='10')?><img src="http://torrentsmd.com/pic/categs/cat_tv.gif"><?endif?>
</td>

<td valign="middle" width="50%">
<a href="$ENTRY_URL$">$TITLE$ </a> $MODER_PANEL$
</td>

<td valign="middle" width="5%" align="center">
$COMMENTS_NUM$
</td>

<td valign="middle" width="10%" align="center">
$DATE$
</td>

<td valign="middle" width="5%" align="center">
$READS$
</td>

<td valign="middle" width="15%" align="center">
$USERNAME$
</td>

</tr>
</tbody></table

Si in Page of entries archive inlocuiti $BODY$ cu :
Code
<center><b>Ultimele Torrente :</b></center><center>
<table id="table1" width="100%" border="1">
<tbody>
<tr>
<td style="border: 1px solid rgb(89, 119, 152);" class="gTable" valign="middle" width="5%" align="center">
Tip
</td>

<td style="border: 1px solid rgb(89, 119, 152);" class="gTable" valign="middle" width="50%" align="center">
Nume
</td>

<td style="border: 1px solid rgb(89, 119, 152);" class="gTable" valign="middle" width="5%" align="center">
Com.
</td>

<td style="border: 1px solid rgb(89, 119, 152);" class="gTable" valign="middle" width="10%" align="center">
Data
</td>

<td style="border: 1px solid rgb(89, 119, 152);" class="gTable" valign="middle" width="5%" align="center">
<img src="http://torrentsmd.com/pic/arrowdown.gif">
</td>

<td style="border: 1px solid rgb(89, 119, 152);" class="gTable"valign="middle" width="15%" align="center">
Autor
</td>

</tr>
</tbody></table>
$BODY$
</center>

Imagine :
Attachments: 8912442.png(8Kb)


Bla Bla Bla !


Mesaj editat de
coco2014 - Vineri, 2011-04-08, 20:42
 
Devil Date: Vineri, 2011-04-08, 20:56 | Message # 8
Mesaje: 425
Awards: 15
« 29 »

coco2014, bravo :) ai un + de la mine

 
coco2014 Date: Vineri, 2011-04-08, 21:02 | Message # 9
Mesaje: 73
Awards: 3
« 0 »

multumesc !


Bla Bla Bla !
 
SimpluHG Date: Sâmbătă, 2011-04-09, 14:40 | Message # 10
Mesaje: 147
Awards: 5
« -1 »

Hmm e bun dar, nu cred ca e cum ai vrut sa fie.. Marime fisier = Azi? suna mai bine data adaugari...
Oricum acest Aparence e facut special pt file catalog, nu stiu de ce te chinui sa il faci in news, cum a zis si musatinu difera tegurile...


www.uDesign.ucoz.ro
 
coco2014 Date: Luni, 2011-04-11, 22:06 | Message # 11
Mesaje: 73
Awards: 3
« 0 »

imi cer scuze acolo la Marime fisier am uitat sa inlocuiesc cu Data !


Bla Bla Bla !
 
SimpluHG Date: Miercuri, 2011-04-13, 11:19 | Message # 12
Mesaje: 147
Awards: 5
« -1 »

Dar la un torent ... era bine cum a facut musatinu, marime fisier e mai mult decat ideal pentru un aspect ''torrent''


www.uDesign.ucoz.ro
 
Forum » uCoz system » File Catalog » Aspect nou pentru Torrents.
Pagina 1 din 11
Căutare: