MaxRom | Scripturi uCoz Romania

Bannerul tau aici
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · RSS ]
Forum » Regulamentul forumului
Regulamentul forumului

Aceste reguli sunt valabile pentru toate forumurile. In unele sectiuni sau forumuri este posibil sa mai existe alte reguli care vor fi indicate in tema respectiva. In orice caz , aceste reguli sunt valabile in orice situatie.

Regulile sunt introduse pentru a crea o atmosfera placuta si comoda de comunicare. Daca nu sunteti deacord cu aceste reguli sau nu va convine impunerea unor reguli va rugam sa va abtineti de la utilizarea forumului.

I. Inregistrarea utilizatorilor.

  1. Odata cu inregistrarea pe forum , dvs confirmati acceptarea acestor reguli.
  2. Pentru a va inregistra pe forum este necesar sa indicati un e-mail real. Noi garantam confidentialitatea datelor dvs.
  3. Alegerea un nume de cont (un nickname) este un drept pe care-l detineti. Administratia isi rezerva dreptul de a lua anumite masuri de stopare a utilizarii unui nickname, in cazul in care acest nickname violeaza normele morale , legale si de etica sau deranjeaza anumiti utilizatori. Inregistrarea unui nickname asemanator cu unui altuia este interzisa pentru ca va fi creata o confuzie.
  4. Inregistrarea repetata a unui utilizator , indiferent de scopul urmarit este interzisa. Aceasta incalcare grava va duce la stergerea tuturor conturilor inregistrate.
  5. Daca nu vei prezenta activitate pe forum pentru o perioada lunga de timp, contul tau poate fi sters.

II. Reguli de conduita pe forum.

  1. Comunicare pe forum se desfasoara in conformitate cu normele bunului simt , de morala si etica.
  2. Folosirea unor cuvinte injurioase , necenzurate , jignitoare etc sunt strict interzise , indiferent de forma adresarii si destinatar. Valabil sii in cazul schimbarii unor simboluri in cadrul cuvintelor necenzurate.
  3. Orice publicitate a proiectelor web (exceptie fiind proiectele aprobate de administratie), este strict interzisa.
  4. Semnatura dvs de pe forum nu trebuie sa depaseasca doua randuri. Sunt valabile aceleasi reguli ca si in cazul postarii mesajelor .

III. Postarea mesajelor.

  1. Titlul temei trebuie sa fie informativ , sa reflecte maxim subiectul temei.
  2. Inainte de a crea o tema , asigurativa ca aceasta tema corespunde cu tematica forumului si ca aceasta tema nu a fost creata anterior pe site.
  3. Este interzis crearea unor teme similare in diferite sectiuni ale forumului sau cu acelasi sens.
  4. Incercati sa nu faceti greseli gramaticale , asfel veti face o impresie negativa despre dvs.

IV. Relatiile dintre utilizatori si administratie.

  1. Administratia forumului se conduce dupa normele bunului simt si a regulilor acestui forum.
  2. Discutarea actiunilor administratiei (administratorii si moderatorii forumului) este strict interzisa in orice forum sau tema , exceptie fiind forumurile special create pentru asta.

Administratia isi rezerva dreptul de a modifica regulile cu o ulterioara notificare despre aceasta utilizatorilor. Toate schimbarile si inovatiile de pe forum se fac in conformitate cu parerile si interesele utilizatorilor.