MaxRom | Scripturi uCoz Romania

Bannerul tau aici
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · RSS ]
Pagina 1 din 11
Forum » uCoz system » Forum » Citat în forma autorului
Citat în forma autorului
Muşatinu Date: Marţi, 2009-09-29, 22:06 | Message # 1
Mesaje: 1799
Awards: 202
« 52 »

Deci daca daţi quote la voi pe site veţi vedea ca nu este rând nou si este cam aiurit....

Code
<?if($PAGE_ID$="threadpage")?>
<script type="text/javascript">
function get_selection(){if(document.getSelection)selection=document.getSelection();else if(window.getSelection)selection=window.getSelection().toString();else if(document.selection)selection=document.selection.createRange().text}
</script>
<?endif?>

adăugăm acest cod după $BODY$ în General appearance of forum pages




 
Adryanno Date: Vineri, 2009-11-06, 16:33 | Message # 2
Mesaje: 31
Awards: 0
« 0 »

Si aici am facut exact cum ai zis....nicio schimbare
bla bla bla bla
bla bla bla
bla bla bla blabla bla bla
bla

 
Muşatinu Date: Vineri, 2009-11-06, 17:25 | Message # 3
Mesaje: 1799
Awards: 202
« 52 »

Quote (Adryanno)
Si aici am facut exact cum ai zis....nicio schimbare
bla bla bla bla
bla bla bla
bla bla bla blabla bla bla
bla

Uite ca am modificat mesaju tau si am dat Citat... sa primit la mine.... e greseala la tine...




 
Adryanno Date: Vineri, 2009-11-06, 20:03 | Message # 4
Mesaje: 31
Awards: 0
« 0 »

http://fifamasters.do.am/imaginisite/Capture.JPG

Asa arata codul introdus la mine. Nu merge


 
Muşatinu Date: Vineri, 2009-11-06, 20:29 | Message # 5
Mesaje: 1799
Awards: 202
« 52 »

tu acolo ai ceva de genu <div id="forumbpdy>$BODY$ ude se inchide acel div???
Si penrtu ce este el colo???



 
Adryanno Date: Vineri, 2009-11-06, 20:40 | Message # 6
Mesaje: 31
Awards: 0
« 0 »

De unde sa stiu ? Eu nu editez siteul modificand codurile, decat foarte putin (inlocuit culori, imagini) pentru ca nu ma stiu. Cred ca asa e de la ucoz.

 
Muşatinu Date: Vineri, 2009-11-06, 20:41 | Message # 7
Mesaje: 1799
Awards: 202
« 52 »

Adryanno, acela nu trebuia sa fie acolo.... acus mai verific...



 
Muşatinu Date: Vineri, 2009-11-06, 20:51 | Message # 8
Mesaje: 1799
Awards: 202
« 52 »

Uite asa ar trebui sa fie fara modificari... uite unde se inchide acel DIV, dupa el sa pui codu....




 
Muşatinu Date: Vineri, 2009-11-06, 21:07 | Message # 9
Mesaje: 1799
Awards: 202
« 52 »

Am gasit... Tu ai pus acest script> http://maxrom.ucoz.com/forum/6-21-1

in acest caz tu trebuie s pui alt script dupa ce se termina scriptu...




 
Adryanno Date: Vineri, 2009-11-06, 21:11 | Message # 10
Mesaje: 31
Awards: 0
« 0 »

M-am uitat, am dat paste dupa ce se inchide div si nimic :(

 
Muşatinu Date: Vineri, 2009-11-06, 21:13 | Message # 11
Mesaje: 1799
Awards: 202
« 52 »

Quote (Adryanno)
M-am uitat, am dat paste dupa ce se inchide div si nimic :(

Trebuie dupa intreg script...

Code
<div id="forumbody">$BODY$</div><?if($PAGE_ID$='main')?><style type="text/css">       
.gTopCornerLeft {display:none;}       
</style>       
<script type="text/javascript" src="http://maxrom.ucoz.com/js/forumascuns/ToggleForums.js"></script><?endif?>

Dupa </script><?endif?>



 
Adryanno Date: Vineri, 2009-11-06, 21:26 | Message # 12
Mesaje: 31
Awards: 0
« 0 »

Lasa ca ma dau batut .... Tot nu merge oriunde as da paste. Mersi oricum de ajutor

 
TazzCM Date: Miercuri, 2011-11-23, 16:34 | Message # 13
Mesaje: 49
Awards: 3
« 0 »

Muşatinu, la mine tot la fel ca inainte se vede . De ce ?

 
Muşatinu Date: Miercuri, 2011-11-23, 16:39 | Message # 14
Mesaje: 1799
Awards: 202
« 52 »

TazzCM, link

 
TazzCM Date: Miercuri, 2011-11-23, 17:29 | Message # 15
Mesaje: 49
Awards: 3
« 0 »


 
Forum » uCoz system » Forum » Citat în forma autorului
Pagina 1 din 11
Căutare: