Script: Culoarea Adminilor si moderatorilor
|
|
Muşatinu | Date: Luni, 2009-10-05, 12:30 | Message # 1 |
| Update 02 mai 2011 Scriptu îl adăugăm în Forum-->>General appearance of forum pages după $BODY$ Code <script type="text/javascript"> links=document.getElementsByTagName('a'); admins=new Array('Numele adminilor in ghilimele unice separati prin virgula'); // moders=new Array('Numele adminilor in ghilimele unice separati prin virgula'); // admcol='Culoare pentru Admin'; // modcol='Culoare pentru Moder'; // // for(i=0;i<links.length;i++){ if(links[i].className=='lastPostUserLink'){ for(m=0;m<moders.length;m++){ if(links[i].innerHTML==moders[m]){ links[i].style.color=modcol;}} for(a=0;a<admins.length;a++){ if(links[i].innerHTML==admins[a]){ links[i].style.color=admcol;}}}} </script></FONT><BR> Alt script: Code <script type="text/javascript"> links=document.getElementsByTagName('a'); for(i=0;i<links.length;i++){ if(links[i].className=='lastPostUserLink'){ user=links[i].innerHTML; if(user=='Nick 1'){links[i].style.color='red';} if(user=='Nick 2'){links[i].style.color='blue';} if(user=='Nick 3'){links[i].style.color='green';} }} </script> Alt script: Code <script type="text/javascript"> links=document.getElementsByTagName('a'); for(i=0;i<links.length;i++){ if(links[i].className=='uLPost'); if(links[i].className=='threadAuthorLink'); if(links[i].className=='lastPostUserLink'); if(links[i].className=='postUser'); if(links[i].className=='forumModer');{ user=links[i].innerHTML; if(user=='nick'){links[i].style.color='red';} if(user=='nick'){links[i].style.color='blue';} }} </script>
|
|
|
|
|
Muşatinu | Date: Duminică, 2009-10-18, 11:45 | Message # 3 |
| Quote (rebelzone21) imi zici te rog unde le pun codurile:D În Forum-->>General appearance of forum pages după $BODY$
|
|
|
|
Adryanno | Date: Vineri, 2009-11-06, 16:28 | Message # 4 |
| Am copiat codul cum ai zis, am modificat numele adminilor, a moderatorilor, culoarea si tot nu merge. Conteaza si la user groups cine e trecut moderator & admin ?
|
|
|
|
|
Adryanno | Date: Vineri, 2009-11-06, 19:37 | Message # 6 |
| Chiar m-am uitat la "page source" la tine si e exact ca la mine. Singura diferenta e ca la tine merge si la mine nu. Nu stiu ce sa fi gresit ca doar sa dai copy paste nu e asa de greu
|
|
|
|
|
Adryanno | Date: Vineri, 2009-11-06, 19:59 | Message # 8 |
| Merge, nu mai trebuie.
|
|
|
|
xtmzone | Date: Vineri, 2011-03-04, 12:44 | Message # 9 |
| Musatinu , imi poti da si mie te rog iconitele care le ai la forum in poza de mai sus ? in special cele rosii ! daca vrei si daca se poate ! multumesc mult ! si daca vrei si le ai de mai multe culori de format 48x48 sau stii vreun site ! dami-l si mie te rog frumo sa le iau si eu ! mersi mult !
|
|
|
|
|
xtmzone | Date: Vineri, 2011-03-04, 12:54 | Message # 11 |
| pai le pot salva dar rosii nu sunt decat 1 sau 2 , ideea era ca le voiam si eu pe toate .. ! sa aleg eu ce si cum ! intelegi ?Added (2011-03-04, 13:54) --------------------------------------------- si inca ceva , de unde pot lua si eu codurile astea bb care le ai tu ! ? chiar daca sunt in rusa sau in alta limba ! de unde le pot lua sau macar ceva aseamanator !
|
|
|
|
Muşatinu | Date: Vineri, 2011-03-04, 12:57 | Message # 12 |
|
|
|
|
|
xtmzone | Date: Vineri, 2011-03-04, 13:03 | Message # 13 |
| Musatinu , am inteles ce mi-ai explicat tu ! Dar ideea e ca vreau si eu tot pachetul de iconite si de culoare neagra si de culoare rosie !!! pentru ca nu pot pune pe forum aceeasi iconita de mai multe ori ! uita asta e forumul www.xtm-zone.ucoz.com ! !! Deci imi dai un site de unde sa le iau si eu ? te roggggg !
|
|
|
|
Muşatinu | Date: Vineri, 2011-03-04, 13:11 | Message # 14 |
| xtmzone, dai clic dreapta la fiecare iconita salvezi dupa dai iar clica dreapta copi adresa url si o deschizi in fila noua daca are 2 la sfarsit o stergi si apesi enter dca nu are adaugi 2 si iar apesi enter.... Tine http://maxrom.ucoz.com/txtexemple/iconite_forumorum.rar Si pe viitor te rog sa postezi in locul potrivit asa cereri.. Comentariile vor fi sterse peste 20 min
|
|
|
|
Vogradify | Date: Sâmbătă, 2011-04-30, 09:34 | Message # 15 |
| Culori pentru grupe, si nu nickname-uri se pot face?
|
|
|
|