Shobby | Date: Marţi, 2012-08-28, 09:58 | Message # 1 |
| Cum pot pune apperence of entries in File Catalog sa imi apara ca aici: WEbPage E faza ca eu as vrea sa imi apara acest apperence of entries dar sa fie tema aia de la ucoz cum e pe spacemusic, iar cand pun codul de mai jos nu imi apare exact la fel apare totul anapoda. Codul e asta: <div id="entryID$ID$"><tr> <td align='left' width='440' height='20' bgcolor='#EAF4FA' onmouseOver=this.bgColor='#FFCC00' onmouseOut=this.bgColor='#EAF4FA'> <font size='2'><b><a class='link_mel' href='$ENTRY_URL$' title='$TITLE$'>$TITLE$</a></b></font> </td> <td width='110' height='20' align='center' bgcolor='#00B3F5'> <a href="$CATEGORY_URL$"> <font color='#FFFFFF' size='2'><b>$CATEGORY_NAME$</b></font> </td> <td width='85' height='20' align='center' bgcolor='#EAF4FA'> <font color='#464646' size='2'><b>$DATE$</b></font> </td> <td width='35' height='20' bgcolor='#FFCC00'> <p align="center"><a href="$ENTRY_URL$" title='$TITLE$ Gratis' target="_blank">Descarca</a>
</td> <td align='center' width='35' height='20' bgcolor='#EAF4FA'> <font color='#464646' size='2'><b>$READS$</b></font> </td> </tr> </div> Si Informerul de sus cu videoclipuri daca se paote. Multumesc Anticipat
http://muzicabuna.do.am
|
|
|
|