Link ex Automat pe ucoz
|
|
robertrob | Date: Joi, 2011-04-14, 21:20 | Message # 1 |
| Dupa cum spune si titlul se poate link ex automat pe ucoz?un script sai un informer.Ar fi foarte folositor pentru site-uri.Sa nu mai trebuiasca sa verificam noi fiecare site in caz ca cineva scoate linkul sa se deleteze si de pe site automat...
http://despre-filme.ucoz.ro/l
|
|
|
|
SimpluHG | Date: Joi, 2011-04-14, 21:49 | Message # 2 |
| Nu cred ca exista asa ceva sa stearga automat..., am vazut mai demult pe un site uCoz, link ex. in modulul news, dar nu cred ca stergea automat...
www.uDesign.ucoz.ro
|
|
|
|
|
Devil | Date: Joi, 2011-04-14, 21:55 | Message # 4 |
| Muşatinu, de exemplu eu fac cu tine link ex , eu iti sterg tie linku de pe site de la mine , si atunci automat sa se stearga si de la tine , asta vrea el ,daca am inteles bine
|
|
|
|
SimpluHG | Date: Joi, 2011-04-14, 21:57 | Message # 5 |
| Muşatinu, el vrea sa zica, ca are nevoie de un script care cand o anumita persoana vrea link ex (schimb de link-uri) sa completeze un formular si dupa ce adauga link-ul specificat (sau textul) pe site-ul sau si dupa sa apara si la el pe site. Si cand il sterge sa se stearga si de pe site-ul sau.. Intelegi?
www.uDesign.ucoz.ro
|
|
|
|
Devil | Date: Joi, 2011-04-14, 22:02 | Message # 6 |
| SimpluHG, forumular am si eu:) dar nu este automat Asa ceva am , nu intra tot in poza , ce nu intra ii formularu de contact:
|
|
|
|
|
Devil | Date: Joi, 2011-04-14, 22:07 | Message # 8 |
| robertrob, daca te ajuta cu ceva eu iti dau formularu , insa cu faza cu automat nu cred ca este posibil
|
|
|
|
robertrob | Date: Joi, 2011-04-14, 22:22 | Message # 9 |
| devil nu cred ca mai am moduluri libere pe site:))
http://despre-filme.ucoz.ro/l
|
|
|
|
SimpluHG | Date: Joi, 2011-04-14, 23:52 | Message # 10 |
| Dar nu cred ca e neaparat nevoie de un modul liber, cred ca o poti pune si in Site Pages. Devil, lasa si tu codu de la forumular!
www.uDesign.ucoz.ro
|
|
|
|
Devil | Date: Vineri, 2011-04-15, 19:03 | Message # 11 |
|
|
|
|
|