Salutare din nou !:) Sper sa nu fiu avertizat pentru ca am deschis o alta discutie , cam pe aceeasi tema ! Dar am creat-o pentru ca : 1 . Vreau sa fie totul intr-un singur loc pentru ca nu mai stiu ce am cerut si ce nu !
2 . Ii este mai usor celui ce vrea sa ma ajute sa le vada pe toate odata si la ce chestie sa ma ajute !
Problemele mele :
========================================================================
1 ." Template "
- in una din celelalte postari am rugat pe " Devil " sa imi traduca si mie o tema , el mi-a zis ca ma ajuta ! toate bune si la locul lor pana aici !dar , in postul trecut am facut o nebunie acolo de nu se mai intelege nimic ... ! de aceea vreau sa le pun cap la cap pe toate sa inteleeaga si " Devil " care tema o vreau pana la urma si care nu !
[ Tema este urmatoarea ] :
a) link-ul de download pentru tema este urmatorul :
http://www.forucoz.com/load/shablony_for_ucoz/shablon_dlja_ucoz_allnews/2-1-0-35380
b) poza pentru template este urmatoarea :
http://www.forucoz.com/_ph/1/2/872853259.jpg
Optional : daca se poate in folderul cu tema respectiva pe care probabil ca va traduce " Devil " , as vrea un set de instructiuni pentru instalare !
======================================================================== ========================================================================
2 . Aspect al stirilor / file catalog-ului
- prin nenumarate incercari de a-mi face ceva pe plac la site-ul meu a fost aspectul stirilor / file catalogului , de aceea rog pe cineva care se pricepe sa ma ajute si pe mine cu un aspect al File Catalogului , cam cum este acela din template-ul de mai sus ... ! Asta daca se poate , daca nu se poate as vrea ceva asemanator cu acela .. ! Si care sa contina si codul pentru [color=orange][b]" Read More " !
3 . Comentariile [ File Catalog / News / Forum ]
- as vrea daca se poate un " Form of adding comments " , care sa includa iconite , coduri BB [ cam cum aveti voi aici ] !
4 . Aspectul forum-ului
- as vrea sa stiu cum pot pune cate o inconita specifica fiecare categorii create in forum ! cum aveti voi la forum dar bine inteles cu alte iconite :P
Rog pe cei ce ma vor ajuta ca la raspunsurile care mi le vor da sa imi dea un raspus pentru problema respectiva ceva de genul acesta , pentru a stii si eu la care problema sa raspuns :
Exemplu : Raspuns 4 . Aspectul forum-ului : " raspunsul tau "
Multumesc tuturor celor ce ma vor ajuta cu aceste probleme !
Pentru a putea discuta mai pe larg si pentru a face pe unul din voi sa inteleaga mai bine ce vreau sa fac cu aceste probleme [ asta in cazul in care nu intelege cineva ceva din ce am scris aici ] , si pentru a discuta mai lejer [ pentru ca pe forum e mai greu ca nu e nimeni mai tot timpul online ] , las id-ul meu de messenger [ sper sa nu fie vre-o problema , si daca este rog un moderator sa editeze postul meu si sa imi stearga id-ul de messenger de acolo ] ! ! !
Sper ca am facut o reprezentare bun a problemelor mele ... ! :)