Cod video stiri
|
|
Cortezzz ![](/Utilizatori/onoff/offline.gif) | Date: Marţi, 2010-11-23, 16:50 | Message # 1 |
| Salut , nu sti cumva cum as putea sa fac si eu ca in modulul stiri sa pot activa un Camp $OTHER1$ spre exemplu , in care sa pot introduce un link de pe you tube la un videoclip si sa imi apara centrat dupa $MESSAGA$ am vazut ca ai pe site un tutorial cam sa faci un cinematograf online dar este pentru alt modul , poate ai vreo ideie , mersi ..
PoligonUCOZ oferă scripturi utilizatorilor uCoz Romania. Aici veţi găsi scripturi verificate traduse, şi la care veţi primi ajutor dacă nu înţelegeţi ce şi cum.
|
|
|
|
SimpluHG ![](/Utilizatori/onoff/offline.gif) | Date: Marţi, 2010-11-23, 19:56 | Message # 2 |
| Cortez dasimie PM cu linck--ul ala.. sa vad si eu cum sta treaba..
www.uDesign.ucoz.ro
|
|
|
|
Cortezzz ![](/Utilizatori/onoff/offline.gif) | Date: Marţi, 2010-11-23, 20:07 | Message # 3 |
| pai nu am nici un link , eu intrebar sa vad daca se poate ..
PoligonUCOZ oferă scripturi utilizatorilor uCoz Romania. Aici veţi găsi scripturi verificate traduse, şi la care veţi primi ajutor dacă nu înţelegeţi ce şi cum.
|
|
|
|
Muşatinu ![](/Utilizatori/onoff/offline.gif) | Date: Miercuri, 2010-11-24, 11:14 | Message # 4 |
|
|
|
|
|
Cortezzz ![](/Utilizatori/onoff/offline.gif) | Date: Miercuri, 2010-11-24, 12:10 | Message # 5 |
| Deci descarc acel player , il uploadez in radacina site-ului activez un camp suplimentar , postez link-ul de la videoclip in acel camp si gata ?
|
|
|
|
|
|
Muşatinu ![](/Utilizatori/onoff/offline.gif) | Date: Miercuri, 2010-11-24, 12:27 | Message # 8 |
| ei se incepe......am inteles ca stii rusa pe http://uppod.ru/ este tutorial cum sa pui pe ucoz.
|
|
|
|
Cortezzz ![](/Utilizatori/onoff/offline.gif) | Date: Miercuri, 2010-11-24, 16:50 | Message # 9 |
| Nu reusesc , am descarcat player-ul l-am uploadat in radacina site-ului dupa aceea am adaugat acest cod in Page with entry full text and its commnets la modulul stiri : Code <object id="videoplayer" type="application/x-shockwave-flash" data="/uppod/uppod.swf" width="585" height="425"><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="movie" value="/uppod/uppod.swf" /><param name="flashvars" value="comment=$ENTRY_TITLE$&st=/uppod/video1590.txt&file=$OTHERN1$" /></object> si degeaba , mai trebuie sa fac ceva cam atat m-am dat seama din tutorialul de aici : Code http://uppod.ru/talk_439 ?
|
|
|
|
|
Cortezzz ![](/Utilizatori/onoff/offline.gif) | Date: Miercuri, 2010-11-24, 17:01 | Message # 11 |
| Deci asta este ce am descarcat de pe site Code http://ucoztester.ucoz.com/uppod0935.zip am dezarhivat si am uploadat ce era in arhiva , adica fisierul uppod.swf , de unde iau acel fisier txt?
|
|
|
|
|
|
Muşatinu ![](/Utilizatori/onoff/offline.gif) | Date: Miercuri, 2010-11-24, 21:34 | Message # 14 |
|
|
|
|
|
Cortezzz ![](/Utilizatori/onoff/offline.gif) | Date: Joi, 2010-11-25, 11:11 | Message # 15 |
| nu merg , am pus <?if la inceput si <?endif?> la sfarsiti si nu imi mai apare deloc player-ul
|
|
|
|