MaxRom | Scripturi uCoz Romania

Bannerul tau aici
2014-02-05
2014
02
05
17:06
Concurs uID

Dupa cum unii din voi stiti la sfarsit de an 2013, uCoz a dat start unui nou concurs pentru cele mai bune profile in uID. Am hotarat si eu sa particip la acest concurs cu sansa de a castiga fata de concurentii rusi care au o mai mare sansa de a castiga.

M-am inscris insa cu bucluc, contu meu uid a fost blocat din cauza primei litere majuscule. peste o saptamana problema a fost scoasa insa nu a fost ultima. Ba cineva incarca propriul avatar, ba alt fundal sau si mai rau nu puteam gestiona cu editorul.
Intr-un final am reusit sa trimis pagina la concurs. Nu stiu daca voi lua premiul pentru start rapid dar as zice ca am sanse mari pentru creativitate si de ce nu distribuirea pe retelele de socializare daca ma ajutati voi. Va rog sa ma ajutati cu un like pe pagina aceasta si sa cereti pe prieteni vostri de pe siteurile de socializare sa ma sustina.  

 

4.8 253/5
Categorie uCoz   Vizualizari 4586   Adaugat deRotaru Artiom Muşatinu   Teguri contest, uID, concurs, uID.me, uCoz
bigblog Am votat. Eu si asa nu o sa castig nimica, macar castiga tu in locul meu. Vad ca ai primit multe premii de la uCoz. Mult succes, Musatinu ;)
0 · 2014-02-14 - 22:42 · Editeaza

Cel mai bun tutorial:
Locul 1cea mai buna ideie
- Cum adaptam un template in uCoz

Locul 2cel mai bun tutorial in ilustratii
- Constructorul

Cel mai bun template:
Locul 1 cea mai buna adaptare din alt CMS
- Destination