MaxRom | Scripturi uCoz Romania

Bannerul tau aici
2012-07-29
2012
07
29
13:10
Noul Modul uCoz - ”Video”

   Dupa cum stiti, de un an se tot vehiculeaza ca pe uCoz va aparea un nou modul si anume cel video, in care utilizatorii ucoz vor putea incarca proprile video sau cele de pe youtube, dailymotion, vimeo si alte site-uri unde se incarc filmulete video. Intr-un sfarsit E. Kurt proprietarul uCoz ne-a promis ca vara aceasta vom primi noul modul. 

Dupa update-ul cu noua forma de logare, lightbox si o noua biblioteca JS, tot Eugen Kurt ne anunta pe blogul uCoz ca aparitia noului modul se amana pentru ultimele testari.

Intr-un final, astazi am aflat ca modulul a fost aplicat si indata l-am activat din panoul de control. am pus un filmulet mi-am facut propriile pareri, si negative si pozitive. Posibil la momentul dat sa nu fie modulul pus pentru toate serverele. Daca pe site-ul dvs nu este acest modul, nu va alarmati, o sa apara in 1-2 zile.

Puteti incarca video in 3 forme:
1 De pe marele motoare cu link direct ex: youtube, dailymotion, vimeo si un oarecare blip.tv Tot la categoria data este si un patratel cu 3 puncte (...) care ne da car de inteles ca pot fi altee sau cel putin inca se lucreaza la asta.

2 A doua metoda de incarcare a filmuletelor este prin codul <embed> 

3 si in sfarsit a 3-a varianta este cea de incarcare a filmuletelor de pe propriul pc, insa aceasta va cere spatiu de disc.

Cu aceasta ocazie am deschis un nou topic pe forum pentru noul modul Video. Cand gasesc ceva bun pentru noul modul, voi posta acolo.

astept parerile voastre despre  modulul Video


4.7 12/5
Categorie uCoz   Vizualizari 2053   Adaugat deRotaru Artiom Muşatinu  
YOYOYO Mi se pare foarte interesant. Deabea astept sa se implementeze si pe serverul 57. Inca nu am vazut cum e . Oricum , citind ce ai scris tu mai sus, "mi-ai facut pofta" :). Mersi ca ai postat cateva informatii despre acest modul . Esti primul din "ramura" uCoz din romania care a facut-o. Felicitari ! 1
+4 · 2012-07-29 - 23:05 · Editeaza

Cel mai bun tutorial:
Locul 1cea mai buna ideie
- Cum adaptam un template in uCoz

Locul 2cel mai bun tutorial in ilustratii
- Constructorul

Cel mai bun template:
Locul 1 cea mai buna adaptare din alt CMS
- Destination