Cereri scripturi
|
|
Muşatinu | Date: Luni, 2012-02-13, 17:44 | Message # 226 |
| marius15, ei na.. daca nu sti asta e rusine
vezi sa respecti calea /_xml/
|
|
|
|
Muşatinu | Date: Luni, 2012-02-13, 17:49 | Message # 227 |
| toninonr1, Eu nu raspund la cerile de pe mail, totul se cere pe forum. EU nu preaiua template-uri sau sectiuni alte template-urilor, cu atat mai mult nu le fac. Ce fel de script in al doilea recipient?
|
|
|
|
marius15 | Date: Luni, 2012-02-13, 17:56 | Message # 228 |
| Musatinu ,am descarcat acel fisier cum ai spus ,insa acum am alta problema Unde aplic acest cod?? La Cauta?? Unde mai exact??Nu am fost atent si deja am intrat iar in ceata:) Scuza-ma ca te dranjez mereu cu problemele mele ,insa iarasi nu am fost atent
|
|
|
|
Muşatinu | Date: Luni, 2012-02-13, 18:11 | Message # 229 |
| marius15, adaugi acolo unde vrei sa-l vezi
|
|
|
|
marius15 | Date: Luni, 2012-02-13, 18:27 | Message # 230 |
| Iarasi eu : am bagat acel cod in prmul block din partea dreapta ,imi apare acolo Cauta 1 ,iar cand dau click se deschide acea fereastra micutza in care trebuie introdus cubvantul de cautare .Problema este ca nu imi apàre unde sa bag cuvantul iar fereastra arata cum se incarca si deodat dispare .Te rog mult de tot daca poti arunca o privire AICI ca sa vezi despre ce este vorba
|
|
|
|
Muşatinu | Date: Luni, 2012-02-13, 18:35 | Message # 231 |
| nu ai respectat calea in script e clar scris
/_xml/cauta.xml
inseamna ca tu acel fasier xml trebuia sa-l incarci in file manager in folderul /_xml/ am mentionat daca nu-l incarci in acel folder ci pur si simplu in file manager, atunci stergi /_xml din cod.
|
|
|
|
marius15 | Date: Luni, 2012-02-13, 18:40 | Message # 232 |
| Quote (Muşatinu) nu ai respectat calea in script e clar scris
/_xml/cauta.xml
inseamna ca tu acel fasier xml trebuia sa-l incarci in file manager in folderul /_xml/ am mentionat daca nu-l incarci in acel folder ci pur si simplu in file manager, atunci stergi /_xml din cod.
Nu gasesc acest folder .am cautat in manager si nu gasesc /_xml/ daca nu il am ce pot face?? Sau il am si nu stiu eu unde sa ma uit???
|
|
|
|
Muşatinu | Date: Luni, 2012-02-13, 18:57 | Message # 233 |
| marius15, desigur ca nu-i. il faci singur.
|
|
|
|
marius15 | Date: Luni, 2012-02-13, 19:30 | Message # 234 |
| Gata Musatinu am facut acel folder asa cum ai zis ,insa am aceeasi problema nu se incarca acea fereastra apare pentru cateva secunde dupa care dipare . Mai trebuie sa fac ceva care am uitat sa il fac??' Am intrat in manager si am creat un foldr nou numit _xml iar in el am incarcat fisierul dat de catre tine
Mesaj editat de marius15 - Luni, 2012-02-13, 19:39 |
|
|
|
Muşatinu | Date: Luni, 2012-02-13, 19:34 | Message # 235 |
|
|
|
|
|
|
Muşatinu | Date: Luni, 2012-02-13, 19:55 | Message # 237 |
|
|
|
|
|
marius15 | Date: Luni, 2012-02-13, 20:04 | Message # 238 |
|
Mesaj editat de marius15 - Luni, 2012-02-13, 20:05 |
|
|
|
Muşatinu | Date: Luni, 2012-02-13, 20:07 | Message # 239 |
|
|
|
|
|
marius15 | Date: Joi, 2012-02-16, 19:19 | Message # 240 |
| Gata Musatinu in sfarsit am priceput si am reusit sa fac asa cum trebuia . Eu greseam la incarcarea fisierului http://maxrom.ucoz.com/_xml/cauta.xml,deoarece in loc sa bifez acea casuta la incarcare fisier ,eu dadeam EXAMINARE apoi il lipeam in fereastra care se deschidea ca sa pot alege fisierul din pc-ul meu . Multumesc mult de tot si scuze pentru numarul mare de intrebari ,acum am mai invatat sa fac alte chestii ,asta am putut obtine doar cu ajutorul tau . Multimesc pentru tot . Added (2012-02-14, 14:53) --------------------------------------------- Musatinu am o mare rugaminte la tine . Eu sant admin pe anumite jocuri ,unde moderez ,si am vazut ca tu folosesti un program sau ceva special pentru a face aceste tutoriale in imagini care apar ca si cum ar fi tutorial video .Imi pot spune si mie te rog ce program este ?sau ce folosesti tu pentru a face acest lucru?? Added (2012-02-14, 20:46) --------------------------------------------- Musatinu am o mare rugaminte la tine . Eu sant admin pe anumite jocuri ,unde moderez ,si am vazut ca tu folosesti un program sau ceva special pentru a face aceste tutoriale in imagini care apar ca si cum ar fi tutorial video .Imi pot spune si mie te rog ce program este ?sau ce folosesti tu pentru a face acest lucru?? Added (2012-02-16, 20:19) --------------------------------------------- Am mai bine de de 1 luna jumatate de cand caut un script pentru un slide ,am tot postat pe forumul Ucoz ,primisem o varianta ,insa se pare ca pe site-ul meu nu merge . Ma poate ajuta cineva sa fac pe site-ul meu aceasta prezentare a filmelor asa cum este AICI Ma refer la cele 10 filme care sant prezentate in partea de sus ,apar imaginile iar in momentul cand dai click pe imagine te redirectioneaza la film .
Pentru a nu deschide alta topic am sa mai fac o intrebare : Am trmis de mai bn de 2 saptamani rezultatul cu LIKE la concursul Y love you ucoz si nu am primit nici acum cadoul,am trimis linck-ul de la wall-ul meu de pe facebook si ei tot imi cer linck uitati cum arata mesajul de la ei .Cine ma poate lamuri si pe mine cum pot intra in posesia cadoului deoarece am adunat 35 de LIKE-uri .
|
|
|
|