reguli pentru minichat
|
|
Muşatinu | Date: Luni, 2011-11-14, 09:54 | Message # 1 |
| Deci ideia scriptului e prin a tapa o sintaxa care va afisa o fereastra ajax cu regulile voastre
[spoiler="Exemplu"][/spoiler]
in containeru cu minichat dupa el (tegul $CHAT_BOX$) punem:
Code <script type="text/javascript"> $('#mchatMsgF').keyup(function(){ var feild = $('#mchatMsgF').val(); // #mchatMsgF - ID textarea. if (feild == '!help'){ // !help - cerere pentru afisarea ferestrei ajaj cu reguli. new _uWnd('regulations','Regulele chat-ului',350,120,{alert:1,resize:0,shadow:0,autosize:0,maxh:300,minh:100, align:1},'<ul><li>Este interzis injuraturile.</li><li>Este interzis reclama catre resurse straine.</li><li>Este interzis intrebarile catre moderatori, avem forum.</li></ul>'); $('#mchatMsgF').val(''); } else if(feild == '!code'){ // !code - cerere pentru afisarea ferestrei cu bbcoduri. window.open('/index/17','cbbcodes','scrollbars=1,width=550,height=450,left=0,top=0'); $('#mchatMsgF').val(''); } }); </script>
in script modificati regulile cum vreti
[texterror4]Sursa: http://usite.su/
Traducere RO: http://maxrom.ucoz.com
[/texterror4]
|
|
|
|
blak_angel | Date: Joi, 2013-11-21, 20:34 | Message # 2 |
|
Design-only
|
|
|
|
Muşatinu | Date: Joi, 2013-11-21, 22:17 | Message # 3 |
| blak_angel, Citat Muşatinu ( ) in containeru cu minichat dupa el (tegul $CHAT_BOX$) punem:
|
|
|
|
blak_angel | Date: Vineri, 2013-11-22, 18:33 | Message # 4 |
| Stiu am vazut ca este pus dar oricum ... poate e de la design
Design-only
|
|
|
|
|
blak_angel | Date: Sâmbătă, 2013-11-23, 17:02 | Message # 6 |
| Pai musatinu eu stiue ce zic am dat Constructor > edit la mini-chat > am adaugat codul la sfirsit ... si nu functioneaza
Design-only
|
|
|
|
|
blak_angel | Date: Sâmbătă, 2013-11-23, 18:56 | Message # 8 |
| Pai cum dar ... daca asa fac intru in blockul lui si pun acest cod ... Codul din block Cod $CHAT_BOX$ <script type="text/javascript"> $('#mchatMsgF').keyup(function(){ var feild = $('#mchatMsgF').val(); // #mchatMsgF - ID textarea. if (feild == '!help'){ // !help - cerere pentru afisarea ferestrei ajaj cu reguli. new _uWnd('regulations','Regulele chat-ului',350,120,{alert:1,resize:0,shadow:0,autosize:0,maxh:300,minh:100, align:1},'<ul><li>Este interzis injuraturile. = Amenda 20%</li><li>Este interzis reclama catre resurse straine. = Ban pe ip/permanent</li><li>Este interzis de a face o cerere in chat > Este forum. = 20% Amenda</li></ul>'); $('#mchatMsgF').val(''); } else if(feild == '!code'){ // !code - cerere pentru afisarea ferestrei cu bbcoduri. window.open('/index/17','cbbcodes','scrollbars=1,width=550,height=450,left=0,top=0'); $('#mchatMsgF').val(''); } }); </script>
Design-only
|
|
|
|
Muşatinu | Date: Duminică, 2013-11-24, 17:40 | Message # 9 |
| Citat Muşatinu ( ) Cod if (feild == '!help'){ // !help - cerere pentru afisarea ferestrei ajaj cu reguli.
scrie in minichat !help si vezi ca apare.
|
|
|
|
blak_angel | Date: Vineri, 2013-11-29, 15:36 | Message # 10 |
| a da ms dar nu poti face te rog fara !help ?
Design-only
|
|
|
|
|