MaxRom | Scripturi uCoz Romania

Bannerul tau aici
2014-08-09
2014
08
09
17:24
Motivele pentru care uCoz blocheaza site-urile.

Sunt convins ca o parte din utilizatorii uCoz au intampinat aceasta problema, site-ul le-a fost blocat pentru incalcarea uneia sau mai multor probleme ce contravin legii sau regulilor de utilizare uCoz.

In acest articol va voi arata o parte din motivele pentru care riscati sa ajungeti cu site-ul blocat. Voi incepe cu acela cu care singur m-am ars:

1. Automatic entries posting
In uCoz sunt cateva restrictii, una din acestea zice ca nu trebuie sa adaugati mai mult de 20 articole in 3 min, lucru care contravine termenilor de utilizare a platformei uCoz 4.1.3

2. Terms Violation
Acest motiv nu e bine definit, cel mai probabil adminul nu stie ce sa scrie ca motiv sau e unu cu text prea mare. Voua va ramane sa contactati suportul tehnic si sa clarificati situatia. In unele cazuri se specifica motivul exact.

3. Date de contact incorecte
Pentru verificarea datelor de contact (email), adminii va trimit un e-mail la care va trebui sa raspundeti in 24 ore. Dupa expirarea acestui timp site-ul va fi blocat daca nu raspundeti la mesaj.

4. Doorway
Aici e clar, daca pe o pagina de a voastra sta un script care automat redirectioneaza utilizatoru pe alt site, veti ajunge ca siteul dumneavoastra sa fie blocat.

5. Cheating counters, auto surfing
Daca folositi site-uri de marire a numarului de vizitatori. Ce se intampla de fapt. Majoritatea acestor site-uri de auto surfing pun la dispozitie un frame prin care participantii la proiect viziteza o lista de site-uri. In realitate site-ul nu este vizitat de nimeni, doar mareste cifra de vizitatori in contor.

6. Hiding of uCoz copyright
Multi din voi se cred mari webprogramatori daca ascund copyright-ul uCoz prin cod html si css. Insa acei care fac acest lucru, sunt repede depistati si raman cu site-urile blocate. Aceste site-uri pot fi deblocate doar daca proprietarul site-ului plateste eliminarea dreptului de autor de la data creezii site-ului pana in prezent. Insa daca nu aveti nici o vina, totusi apelati la suportul tehnic. Aceiasi situatie se intampla si la ascunderea banner-ului uCoz.
In uCoz sa depistat un site a carui copyright a fost putin modificat, acesta aparea asa Ma tin de uCoz Cu toate ca un administrator uCoz a apreciat intentia, site-ul a fost blocat.

7. Spam
Asta inseamna ca pagina dumneavoastra contine prea multe link-uri externe. Un alt motiv se presupune ca link-ul la site-ul dvs este o adresa catre site-uri pornografice sau extrimiste.

8. Incalcarea drepturilor de autor
La moment cunosc cateva motive de incalcare a drepturilor de autor / exclusive ale unei institutii sau companii / intelectuale. Practic e clara situatia, in momentul in care publicati pe site-ul dvs. un material sau distribuiti un soft cu drept de autor, cel ce detine acest drept va reclameaza si site-ul ajunge blocat.

9. Distribuirea datelor personale
Este interzis de lege sa raspanditi datele cu caracter personal sub orce forma, fie email, numar telefon sau chiar poza.

10. Frauda prin achitarea contului de pe un cont furat
Ati cumparat un pachet de pe un cont furat? Uitati de site.

11. Malware
Daca nu va este clar, cititi acest articol. Sa nu credeti ca daca incarcati un virus in file manager, si trimiteti link prin posta, nu veti fi pedepsit.

In cazul in care link-ul cu virus va fi incarcat si distribuit de acelasi site, acesta va fi blocat cu mesajul: Raspandire Malware

12.Frauda
Daca pe site-ul dvs e o forma de autentificare care va pune la dispozitie parola utilizatorului, asteptati aceasta instiintare, blocarea site-ului va este asigurata.

12.Redirectionare
Daca la accesarea site-ului dvs, utilizatorul este redirectionat pe un alt site fara ca acesta sa dea click, riscati sa ramaneti cu site-ul blocat.

12.Continutu legat de hacking
Nu incercati sa distribuiti prin intermediul platformeii uCoz, programe de hacking sau tutoriale pe tema data. Cei de la uCoz tare nu iubesc aceasta treaba. Iar daca oferiti servicii de hacking, site-ul dvs nu va fi deblocat nici daca platiti pachetul Ultra pe 2 ani inainte.


In mare parte site-urile pot fi deblocate urmarind instructiunile celor de la supotrul tehnic, insa sunt cazuri cand acestea nu pot fi deblocate. Ca exemplu ascunderea copyright-ului sau a bannerului pentru site-urile fara pachet, cum am zis si la punctu 12 pentru serviciile de haking.
Cu toate acestea, daca intradevar nu aveti nici o vina si puteti demonstra acest lucru, aveti sanse mari sa vi se deblocheze site-ul.

Pe langa motivele enumerate de blocare sunt si altele pe care inca nu le cunosc. Daca site-ul dvs. a fost blocat pentru un alt motiv, va rog sa ma anuntati pentru a completa articolul.

4.9 351/5
Categorie uCoz   Vizualizari 7301   Adaugat deRotaru Artiom Muşatinu   Teguri uCoz account Blocked, doorway, Account is blocked, Terms Violation, Hiding of uCoz copyright, Cheating counters, auto surfing, Automatic entries posting
marian3000 Am o intrebare, pot sa fac un nou subdomeniu pe ucoz si pe cel vechi tot gazduit pe ucoz sa pun script de redirectionare ?? Se poate de pe ucoz pe altul la fel ??
0 · 2014-09-04 - 21:46 · Editeaza
Muşatinu primul creat va fi banat Rederectionare
0 · 2014-09-05 - 06:57
marian3000 Mersi de raspuns, dar cand o sa achizitionez domeniu, de ex .ro din alta parte si il leg cu ucoz, cum va fi ?? Desigur, vreau sa am alta adresa, nu ar trebuii cand userii intre pe acel .ucoz, sa fie directionati spre domeniul nou .ro ??
0 · 2014-09-05 - 09:48 · Editeaza
Muşatinu Daca ai site-ul maxrom.ucoz.com si achizionezi domeniul maxrom.ro, al doilea atasand la primu, useru cand intra pe maxrom.ucoz.com automat se redirectioneaza pe maxrom.ro. ai aceasta optiune in setarile de atasare.
0 · 2014-09-05 - 12:00
marian3000 Si daca am alt nume la subdomeniu ?? De ex home-cinemahd.ucoz.ro si eu vreau de ex filmehd.ro functioneaza ??
0 · 2014-09-05 - 12:56 · Editeaza
Muşatinu Da, desigur.
0 · 2014-09-05 - 13:30

Cel mai bun tutorial:
Locul 1cea mai buna ideie
- Cum adaptam un template in uCoz

Locul 2cel mai bun tutorial in ilustratii
- Constructorul

Cel mai bun template:
Locul 1 cea mai buna adaptare din alt CMS
- Destination