MaxRom | Scripturi uCoz Romania

Bannerul tau aici
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · RSS ]
Pagina 1 din 11
Forum » uCoz system » Ştiri » Screenshoturi pentru Stiri (sml[hammer]Acests Script merge pentru toate Modulele)
Screenshoturi pentru Stiri
Muşatinu Date: Joi, 2010-11-25, 17:04 | Message # 1
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

Bună.

Săptămâna aceasta mi sa cerut Script pentru Screenshoturi la un modul....
Am dat eu ceva bun http://maxrom.ucoz.com/forum/18-62-730-16-1289991772 , însă astăzi mi-a venit o ideie şi mai bună dar pe acelaşi principiu.
Deci mi-am zis că tegurile $OTHER$ sunt pentru ceva mai important de cât imaginile, şi mi-am adus aminte de tegurile $IMAGE$ ($IMG_URL1..10$)-10 la numar.

Deci în Page with entry full text and its comments unde avem nevoie de screenshot adăugăm Scriptu:

Code

<hr>

<?if($IMG_URL2$)?> ScreenShot:<noindex><a href="$IMG_URL2$" class="highslide" onclick="return hs.expand(this, {captionId: 'caption1'})">     
<div style="margin-top: 3px;"></div>     
<img src="$IMG_URL2$" align="left" style="margin-left: 2px; border: none ;" border="0" width="50" height="50"></a></noindex><?else?><img src="/imagini/noscreen.jpg" align="left" style="margin-left: 2px; border: none ;" border="0" width="50" height="50"><?endif?>     
         
<?if($IMG_URL3$)?><noindex><a href="$IMG_URL3$" class="highslide" onclick="return hs.expand(this, {captionId: 'caption1'})">     
<div style="margin-top: 3px;"></div>     
<img src="$IMG_URL3$" align="left" style="margin-left: 2px; border: none ;" border="0" width="50" height="50"></a></noindex><?else?><img src="/imagini/noscreen.jpg" align="left" style="margin-left: 2px; border: none ;" border="0" width="50" height="50"><?endif?>     

<?if($IMG_URL4$)?><noindex><a href="$IMG_URL4$" class="highslide" onclick="return hs.expand(this, {captionId: 'caption1'})">     
<div style="margin-top: 3px;"></div>     
<img src="$IMG_URL4$" align="left" style="margin-left: 2px; border: none ;" border="0" width="50" height="50"></a></noindex><?else?><img src="/imagini/noscreen.jpg" align="left" style="margin-left: 2px; border: none ;" border="0" width="50" height="50"><?endif?>     

<?if($IMG_URL5$)?><noindex><a href="$IMG_URL5$" class="highslide" onclick="return hs.expand(this, {captionId: 'caption1'})">     
<div style="margin-top: 3px;"></div>     
<img src="$IMG_URL5$" align="left" style="margin-left: 2px; border: none ;" border="0" width="50" height="50"></a></noindex><?else?><img src="/imagini/noscreen.jpg" align="left" style="margin-left: 2px; border: none ;" border="0" width="50" height="50"><?endif?>     

<?if($IMG_URL6$)?><noindex><a href="$IMG_URL6$" class="highslide" onclick="return hs.expand(this, {captionId: 'caption1'})">     
<div style="margin-top: 3px;"></div>     
<img src="$IMG_URL6$" align="left" style="margin-left: 2px; border: none ;" border="0" width="50" height="50"></a></noindex>
     <br><br><br><hr><?else?><img src="/imagini/noscreen.jpg" align="left" style="margin-left: 2px; border: none ;" border="0" width="50" height="50"><br><br><br><hr><?endif?>     

După

Code
</head>

adăugăm scriptu:

Code
<style type="text/css" media="all">@import url(http://www.maxrom.ucoz.com/highslide/highslide.css);</style>     
<script type="text/javascript" src="http://www.maxrom.ucoz.com/highslide/highslide.js"></script>     
<script type="text/javascript">hs.graphicsDir = 'http://www.maxrom.ucoz.com/highslide/graphics/';</script>

Explicaţii:
Când scriem un articol nou adăugăm imagini

Puteţi încărca la o ştire până la 10 imagini de la $IMG_URL1$ până la $IMG_URL10$. Eu vă sfătui ca $IMG_URL1$ să-l folodiţi ca imaginea de bază a ştirii, astfel Screenshoturile vor începe de la imaginea a 2-ua.

Attachments: 4397761.png(2Kb)



 
SimpluHG Date: Joi, 2010-11-25, 21:53 | Message # 2
Mesaje: 147
Awards: 5
« -1 »

BUMP am dat de o problema cand pun scriptul in Page with entry full text and its comments si dau save scrie $COUNTER$ code is used more than once.
Ce trebuie sa modific,?


www.uDesign.ucoz.ro
 
Muşatinu Date: Joi, 2010-11-25, 22:01 | Message # 3
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

Acesta nu are nimic cu Contoru.. problema e in Containerele tale.... Salveaza pagina fara sa faci ceva si salveaza daca aceiasi problema atunci vezi ce ai in Containere......



 
Muşatinu Date: Joi, 2010-11-25, 22:06 | Message # 4
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

uite in Second container vad 2-ua contoare unu trebuie sters....

Code
<div class="block_cont"><div align="center"><!-- <bc> --><script type="text/javascript">document.write('<a href="http://www.ucoz.com/main/?a=ustat;u=filmeacasa;d=d;il=en" target="_blank" title="uCoz Counter"><img alt="" style="margin:0;padding:0;border:0;" src="http://filmeacasa.ucoz.com/stat/'+Math.random()+'?01'+escape(document.referrer)+'" height="31" width="88" /></a>');</script>

<noscript><a href="http://www.ucoz.com/main/?a=ustat;u=filmeacasa;d=d;il=en" target="_blank" title="uCoz Counter"><img alt="" style="margin:0;padding:0;border:0;" src="http://filmeacasa.ucoz.com/stat/1290718964" height="31" width="88" /></a></noscript>

  

cu Noscript sterge.....




 
SimpluHG Date: Vineri, 2010-11-26, 11:48 | Message # 5
Mesaje: 147
Awards: 5
« -1 »

am sters containerele am lasat doar 2, si acu merge... app la mine acolo la imagini pot baga 20 de imagini.. :O


www.uDesign.ucoz.ro
 
Muşatinu Date: Vineri, 2010-11-26, 11:51 | Message # 6
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

blade94on, cum 20 ? sunt pana la 10.. :)



 
SimpluHG Date: Vineri, 2010-11-26, 13:12 | Message # 7
Mesaje: 147
Awards: 5
« -1 »

cam asa ceva.. nu am uploadat toade 20 dar am sa vad daca merge sa pun toate 20


www.uDesign.ucoz.ro
 
Muşatinu Date: Vineri, 2010-11-26, 13:41 | Message # 8
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

da da dar codul $IMG_URL$ e de la 1 la 10 :P



 
Forum » uCoz system » Ştiri » Screenshoturi pentru Stiri (sml[hammer]Acests Script merge pentru toate Modulele)
Pagina 1 din 11
Căutare: