MaxRom | Scripturi uCoz Romania

Bannerul tau aici
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · RSS ]
Pagina 1 din 11
Forum » uCoz system » Întrebări » Script tabel Muzica (help)
Script tabel Muzica
JiGoDiA Date: Duminică, 2012-02-12, 13:54 | Message # 1
Mesaje: 7
Awards: 0
« 0 »

Salut! Am si eu va rog frumos o mare rugaminte. As vrea sa creez un tabel in genul acestuia. Am site-ul de 1 zi si nu ma descurc prea bine sa il realizez. Se poate va rog frumos o indrumare? As vrea sa fie plasat in "PAGE EDITOR" daca este posibil acest lucru in sectiunea "HOUSE". Va multumesc frumos

 
Muşatinu Date: Duminică, 2012-02-12, 16:07 | Message # 2
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

ce modul si ce e Acc?

 
JiGoDiA Date: Duminică, 2012-02-12, 16:25 | Message # 3
Mesaje: 7
Awards: 0
« 0 »

In "File Catalog" sau "Site Catalog", nu stiu...nu are nici o importanta pentru mine...vreau doar sa pot face tabelul respectiv, cand adaug o melodie in categoria "house" de exemplu sa apara in tabel. "Acc"=Accesari se refera cel care a facut tabelul

 
Muşatinu Date: Duminică, 2012-02-12, 18:29 | Message # 4
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

In CSS pui:

Code
.mustop {padding:2px;background:url('http://i.imgur.com/qm7cX.png');color:#000000;font-weight:bold;height:30px;font-size:8pt;padding-top:5px;}


Aspectul intrarii a modulului filecatalog pui:
Code

   <tr>
     
   <td style="border: 1px solid rgb(89, 119, 152);" width="55%">
   <a href="$ENTRY_URL$">$TITLE$ </a> $MODER_PANEL$
   </td>
     
   <td style="border: 1px solid rgb(89, 119, 152);" width="15%" align="center">
   <?$RSTARS$('12','/.s/img/stars/3/12.png','1','float')?>
   </td>
     
<td style="border: 1px solid rgb(89, 119, 152);" width="20%" align="center">
      <?if($DATE$="Today")?>
      <img src="http://i.imgur.com/9S1Ur.gif" bordr="0"><?else?>
$DATE$
      <?endif?>
   </td>
     
     
   <td style="border: 1px solid rgb(89, 119, 152);" width="10%" align="center">
$READS$
   </td>
     
   </tr>


In paginile
File catalog main page
Page with section contents
Page with category contents

schimbi tegul $BODY$ cu:
Code
<table width="100%" style="border-collapse: collapse;" width="100%">
   <tbody>
   <tr>

   <td style="border: 1px solid rgb(89, 119, 152);" class="mustop" width="55%" align="center">
   Nume
   </td>
     
   <td style="border: 1px solid rgb(89, 119, 152);" class="mustop" width="15%" align="center">
Rating
   </td>
     
   <td style="border: 1px solid rgb(89, 119, 152);" class="mustop" width="20%" align="center">
   Data adaugarii
   </td>
     
   <td style="border: 1px solid rgb(89, 119, 152);" class="mustop" width="10%" align="center">
Vizualizari
   </td>

   </tr> $BODY$
     
   </tbody></table>


Aspect creat pentru design cu tonuri deschise. Exemplu: http://maxrompoligon.ucoz.ro/load

 
JiGoDiA Date: Luni, 2012-02-13, 10:57 | Message # 5
Mesaje: 7
Awards: 0
« 0 »

Salut...iti multumesc foarte mult pentru script...este exact ceea ce aveam nevoie. Insa mai am o mica problema :( Am schimbat in pagini asa cum mi-ai spus iar acum paginile pe site imi apar asa . Se poate te rog mult sa imi mai acorzi 2 minute sa intrii la mine pe site sa te uiti si poate reusesti tu sa le faci? Daca da...da-mi un mesaj si iti voi da datele necesare pt a te putea conecta.Azi voi fi toata ziua acasa si iti voi raspunde imediat la mesaj. Iti multumesc mult inca odata pentru ajutor

Added (2012-02-13, 11:57)
---------------------------------------------
Gata am reusit sa reglez totul. Merge perfect :D Ai idee cum as putea face ca link-ul pentru o melodie din tabel sa apara pe centru, nu pe stanga cum este setat normal...iar cand link-ul este apasat sa fie deschisa o pagina noua?


 
Muşatinu Date: Luni, 2012-02-13, 13:09 | Message # 6
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

la primul cod la prima celula
Code
<td>
unde-i
Code
width="55%"
adaugi
Code
align="center"

vezi sa fie spatiu intre elemente

Iar pentru link tot acolo
Code
<a href="$ENTRY_URL$">
schimbi cu
Code
<a href="$ENTRY_URL$" target="_">

 
JiGoDiA Date: Luni, 2012-02-13, 13:47 | Message # 7
Mesaje: 7
Awards: 0
« 0 »

Hai ca am reusit...iti multumesc inca odata:) uite rezultatul final



Mesaj editat de
JiGoDiA - Luni, 2012-02-13, 13:52
 
Forum » uCoz system » Întrebări » Script tabel Muzica (help)
Pagina 1 din 11
Căutare: