MaxRom | Scripturi uCoz Romania

Bannerul tau aici
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · RSS ]
Pagina 1 din 11
Forum » uCoz system » Întrebări » Cum fac sa...? (Nu7 ma gasit un topic special unde sa intreb asta.)
Cum fac sa...?
TyBy Date: Joi, 2011-08-18, 15:40 | Message # 1
Mesaje: 46
Awards: 77
« 2 »

Site-ul este trecut la profil, ma intereseaza deocamdata 2 chestii la care nu am reusit sa le dau de cap...

1. Cum fac sa ramana Background-ul fix , si sa se miste doar continutul...ca pe site-ul asta (Nu am nici o treaba cu el - il poti sterge dupe ce vezi despre ce-i vorba)

2. Stiu ca este vorba de un informer, dar nu i-am dat de cap...
In Modulul publisher; vreau sa pun pe prima pagina a site-ului ultimele 5 articole adaugate pe site, dar cate unu din fiecare categorie. Si sa-mi arata si putin din text-ul publicat si apoi link Read More sau Citeste mai departe catre tot articolul.


Nu stiu eu prea multe, dar sunt dispus sa invat!
Coltu Vesel
Bestwap - The Best way to Wap!

 
Muşatinu Date: Joi, 2011-08-18, 17:44 | Message # 2
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

downloadmovie,
1) site-ul dat de tine e cu malware, asa ca nu stiu ce vrei

2) pentru asa ceva ai nevoie de 5 informere... posibil ca unu insa cred eu ca mai complicat si acel text care vrei sa-l afiseze va fi de marimea primei desrieri a articolului tau :)



 
Devil Date: Joi, 2011-08-18, 19:03 | Message # 3
Mesaje: 425
Awards: 15
« 29 »

downloadmovie,

1) pe toate paginile inlocuiesti <body> cu :

Code
<body style="background: url('Link poza') no-repeat scroll center top #fff; background-attachment: fixed; padding:0;margin:0;">


Link poza - inlocuiesti cu background-ul care vrei

 
TyBy Date: Vineri, 2011-08-19, 15:57 | Message # 4
Mesaje: 46
Awards: 77
« 2 »

Asa am facut devil , a iesit background-ul... Dar a ramas o poza "legata" de site si se plimba peste background... Poti sa-mi spui de unde o sterg pe aceea?

___________
L.E: - Am rezolvat .. am sters ceva din CSS
Mersi

Added (2011-08-18, 21:09)
---------------------------------------------
Inca 2 intrebari scurte , daca nu sunt prea....
1. Am creat acele tab-uri (despre site, blog, chat, contact) din cele vechi, copy/paste... Imaginile care sunt in fata numelui, respectiv casuta, si semnul de rss sunt in css incluse. Cum pot sa modific sa fie fiecare tab cu imaginea lui? Merge?

2. De ce-mi scrie titlurile articolelor cu litere mari? nu am gasit sa modifi de nicaieri ....

Added (2011-08-19, 16:57)
---------------------------------------------
:) Am descoperit tot eu care-i smecheria la titlurile cu litere mari...
<div class="Title" style="text-align:left;">
In cod mai aveam un e in plus <div class="eTitle" style="text-align:left;">
________________________



Nu stiu eu prea multe, dar sunt dispus sa invat!
Coltu Vesel
Bestwap - The Best way to Wap!



Mesaj editat de
downloadmovie - Joi, 2011-08-18, 19:19
 
Muşatinu Date: Vineri, 2011-08-19, 17:22 | Message # 5
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

downloadmovie, e nu e in plus eTitle e stilul din CSS



 
TyBy Date: Vineri, 2011-08-19, 17:35 | Message # 6
Mesaje: 46
Awards: 77
« 2 »

Muşatinu, l-am eliminat din coduri si a aparut exact cum vroiam eu ... plus ca nu mi-a "stricat" nimic.

Cum pot sa pun automat in fiecare articol un buton de like pt facebook si un buton de trimis pe mess?
Banuiesc ca trebuie adaugat in Apparence of entries. dar nu gasesc ce cod-uri sa folosesc pt share... Ma poti indruma?


Nu stiu eu prea multe, dar sunt dispus sa invat!
Coltu Vesel
Bestwap - The Best way to Wap!

 
TyBy Date: Sâmbătă, 2011-08-27, 18:36 | Message # 7
Mesaje: 46
Awards: 77
« 2 »

Stie cineva cum pot face o pagina ca pe radiofly.ws ?
sa am acel scroll in pagina si sa pot adauga eu ce vreau in pagina aia...
Attachments: 8431143.gif(72Kb)


Nu stiu eu prea multe, dar sunt dispus sa invat!
Coltu Vesel
Bestwap - The Best way to Wap!

 
Muşatinu Date: Duminică, 2011-08-28, 09:22 | Message # 8
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

downloadmovie, sincer nu am ideie :(



 
TyBy Date: Sâmbătă, 2011-09-10, 12:48 | Message # 9
Mesaje: 46
Awards: 77
« 2 »

Am gasit tot eu ceva, pentru intrebarea de mai sus... poate foloseste cuiva.

Code
<iframe width="100%" height="80%" border=2 bordercolor=red name="icad" src="Aici am folosit un document html"></iframe>


si a rezultat asta:


Nu stiu eu prea multe, dar sunt dispus sa invat!
Coltu Vesel
Bestwap - The Best way to Wap!



Mesaj editat de
TyBy - Sâmbătă, 2011-09-10, 12:50
 
SimpluHG Date: Sâmbătă, 2011-09-17, 11:11 | Message # 10
Mesaje: 147
Awards: 5
« -1 »

Quote (TyBy)
1. Cum fac sa ramana Background-ul fix , si sa se miste doar continutul...ca pe site-ul asta (Nu am nici o treaba cu el - il poti sterge dupe ce vezi despre ce-i vorba)

Imaginea trebuie sa fie mare de exemplu pe site-ul dat de tine imaginea e 1920px × 1080px.


www.uDesign.ucoz.ro
 
Forum » uCoz system » Întrebări » Cum fac sa...? (Nu7 ma gasit un topic special unde sa intreb asta.)
Pagina 1 din 11
Căutare: