MaxRom | Scripturi uCoz Romania

Bannerul tau aici
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · RSS ]
Pagina 1 din 11
Forum » uCoz system » Întrebări » Autentificare
Autentificare
patricia_muntean Date: Vineri, 2014-04-11, 17:04 | Message # 1
Mesaje: 27
Awards: 0
« 0 »

Salut, as vrea sa stiu si eu, cum sa creez o fereastra ca atunci cand intra un vizitator pe site, sa fie limitat accesul , adica sa fie o fereastra care sa-i ceara sa se autentifice, altfel sa nu poata scrie sau naviga pe site, forum... ?*

 
Muşatinu Date: Duminică, 2014-04-13, 12:10 | Message # 2
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

patricia_muntean, naspa... nu vroiam sa-ti dau acesta forma ca e a mea, dar n am gasit alta. :(

deci pui in Bottom part of the website.

Cod
<?if($USER_ID$=0)?>   
<style type="text/css">   
.cpmpopup {position:absolute;top:50px;left:-40px;width:100%}div > div.cpmpopup {position:fixed;}   
</style>   

<!--[if gte IE 5.5]>   
<![if lt IE 8]>   
<style type="text/css">   
div#upmpopup {width:expression(((ignoreMe=(document.documentElement.clientWidth?document.documentElement.clientWidth:document.body.clientWidth))<200?200:   ignoreMe)+'px'); position:absolute;top:expression((ignoreMe2=document.documentElement.scrollTop?document.documentElement.scrollTop:document.body.scrollTop)+'px'); left:expression((ignoreMe=document.documentElement.scrollLeft?document.documentElement.scrollLeft:document.body.scrollLeft)+'px'); }   
</style>   
<![endif]>   
<![endif]-->   
<div id="ppmpopup">   
<div class="cpmpopup" id="upmpopup">   
<!--BODY PM START-->   
<style type="text/css">   
#newpm { position:absolute; height:280px; width:380px; padding:1px; background-color:#FDFDFD; border:2px solid #505050; font-family:Tahoma,Arial,Sans-Serif; font-size:11px; line-height:135%; filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.Shadow(color=#CACACA,direction=135,strength=4); }   
#newpmheader { padding-left:5px; padding-right:10px; padding-top:5px; height:30px; color:#000000; font-weight:bold; background-color:#71AFD1; font-family:Tahoma,Arial,Sans-Serif; font-size:11px; cursor:move; }   
#newpm a{ background:transparent; color:#4191BA; text-decoration:none; }   
#newpm a:hover{ background:transparent; color:#FF0000; text-decoration:underline; }   
</style>   
<div id="newpm" style="display:none;">   
<div id="newpmheader">   
<div class="close" style="float:right">
<a class="lock" href="javascript://" onclick="document.getElementById('newpm').style.display='none'; return false;"><img src="http://maxrom.ucoz.com/imagini/design1/spacer00.gif" border="0" alt="Close" /></a></div>   
<div>Acces limitat pe site</div>   
</div>   

     
<br>

<div align="center"><font face="Tahoma" style="font-size:10pt" color="#4C6995"><b>Introduceti <u>Username</u> si <u>Parola</u>:</b></font></div><br>   
$LOGIN_FORM$

<br>
<fieldset>   
<legend><font style="font-size:12px; color:335EA8;">Accesu dumneavoastra pe site este limitat!</font></legend>   
<div style="overflow:auto; width:340px; height:30px;">   
<font style="font-size:14px;">Pentru a elimina restrictiile, va trebui sa va inregistrati!</font>   
</div>   
</fieldset>   

<!--BODY PM END-->   
</div>   
</div>   
<!--SCRIPT PM START-->   
<script type="text/javascript" src="http://maxrom.ucoz.com/js/Pm/drag_window_pm.js"></script>   
<script type="text/javascript">document.getElementById("ppmpopup").style.height=document.getElementById("upmpopup").offsetHeight+'px'; </script>   
<?endif?>


o mai modifici putin sa nu fie chiar identica.



 
patricia_muntean Date: Duminică, 2014-04-13, 14:52 | Message # 3
Mesaje: 27
Awards: 0
« 0 »

Cum as mai putea adauga aici o imagine ? (la fereastra respectiva)



Mesaj editat de
patricia_muntean - Duminică, 2014-04-13, 15:25
 
Muşatinu Date: Duminică, 2014-04-13, 17:44 | Message # 4
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

patricia_muntean, mai explicit



 
karcsi Date: Duminică, 2014-05-11, 19:53 | Message # 5
Mesaje: 23
Awards: 60
« -3 »

Muşatinu, este bun codul doar are o mica problema.
Ar trebui cumva facut ca vizitatorii sa nu poate face nimic sa nu poate da click pe nimic pana nu se autentifica. Mai exact sa se intuneca putin pagina cand apare aceasta fereastra. Deci sa apare pagina putin intunecat.

Se poate stiu, dar nu mai amintesc cum am facut candva ... :(

 
Forum » uCoz system » Întrebări » Autentificare
Pagina 1 din 11
Căutare: