MaxRom | Scripturi uCoz Romania

Bannerul tau aici
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · RSS ]
Pagina 1 din 212»
Forum » uCoz system » Întrebări » Tema site
Tema site
VodkA Date: Duminică, 2009-11-01, 11:27 | Message # 1
Mesaje: 14
Awards: 0
« 0 »

Neata
Am si eu un site cu filme online pe ucoz
Singura problema ii tema
Folosesc #933 design, e ok tema dar nu ii pe tot ecranul si arata cam urat
As putea cumva sa lungesc tema?

Mc anticipat,sper ca am postat unde trebuie



http://vodka-movies.ucoz.com
 
Muşatinu Date: Duminică, 2009-11-01, 11:35 | Message # 2
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

De obicei daca nu ai modificat nimic special la tema, ele se lungescautomat(daca sunt cele implicite) sunt la tine pe site si parca totul e bine.... unde nu arata bine???



 
VodkA Date: Duminică, 2009-11-01, 11:44 | Message # 3
Mesaje: 14
Awards: 0
« 0 »

tema ii pus pe mijloc,si are fundal alb
si pe margine are un cradru negru de vreo 5 cm...
iar daca mut blocurile cu meniuri intr-o singura parte
acea parte va ramane goala(alba)


http://vodka-movies.ucoz.com
 
Muşatinu Date: Duminică, 2009-11-01, 11:49 | Message # 4
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

Nu stiu sigur daca e posibil asa dar iti propun asa, Creezi o caciulita noua partea de sus a site-ului cu 3 imagini, una după alta. Implicit pentru imagine e scris sa nu se repete, dar tu omiti codul.
Eu nu stiu sigur daca va functiona, si nici nu am unde verifica...



 
Muşatinu Date: Duminică, 2009-11-01, 12:06 | Message # 5
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

mam gandit mai bine si nu cred ca va esi ceva...o ideie este sa stergi blockurile di dreapta...in toate sablonurile unde vrei sa nu ie blocurile din dreapta cauti codul:
Code
<td valign="top" width="200">
$GLOBAL_DRIGHTER$
</td>

Il stergi si salvezi....

exemplu http://maxrom.ucoz.com/news




 
VodkA Date: Duminică, 2009-11-01, 15:05 | Message # 6
Mesaje: 14
Awards: 0
« 0 »

ok,mc
am sa incerc acuma

Added (2009-11-01, 16:05)
---------------------------------------------

Quote (Muşatinu)
<td valign="top" width="200">
$GLOBAL_DRIGHTER$
</td>

am cautat de cateva ori prin toate si nu am gasit nici cum condul ala


http://vodka-movies.ucoz.com
 
Muşatinu Date: Duminică, 2009-11-01, 15:29 | Message # 7
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

Code
<td valign="top" width="200">  
$GLOBAL_DRIGHTER$  
</td>

vad ca ai facut.... acum înlocueşte cudul din Appearance of entries a ştirilor cu acesta:
Code
<table style="border: 1px solid rgb(127, 127, 127); margin-bottom: 10px; margin-left: 0px;" cellpadding="2" cellspacing="2" width="100%"><td style="padding-right: 3px; padding-left: 5px; color: rgb(255, 255, 255);" colspan="2" align="left" bgcolor="#2a61f3">  
<a href="$ENTRY_URL$"><font color="#ffffff"><b>$TITLE$</b></font></a> <?if($DATE$="Astăzi" or $DATE$="Ieri")?><img src="http://s42.radikal.ru/i096/0903/54/6922327da526.gif"> <?endif?><TR><TD colspan="2" style="border: 1px solid rgb(184, 184, 184); padding: 5px; background: rgb(255, 255, 255) none repeat scroll 0% 50%; -moz-background-clip: -moz-initial; -moz-background-origin: -moz-initial; -moz-background-inline-policy: -moz-initial;" align="left">  
<div align="center">  
<img src="http://mazahaker.at.ua/img/news/poisk.png" border="0" alt="" /><b> Vizualizări: $READS$ </b>| <img src="http://mazahaker.at.ua/img/news/bmi_author.png" border="0" alt="" /><b> Adăugat de: <a href="$PROFILE_URL$">$USERNAME$</a></b> | <img src="http://mazahaker.at.ua/img/news/clock.png" border="0" alt="" /><b> Ziua: <SPAN title="$TIME$">$DATE$</b></div><br>  
<div class="eMessage" style="text-align:left;clear:both;padding-top:2px;padding-bottom:2px;">$MESSAGE$</div><br>  
<DIV align="right"><?if($COMMENTS_URL$)?> <a href="$COMMENTS_URL$"><img src="http://mazahaker.at.ua/img/news/balloon.png" border="0" alt="" /><b> Comentarii: ($COMMENTS_NUM$)</b></a><?endif?> <?if($MODER_PANEL$)?>$MODER_PANEL$<?endif?>  
</div></TR></table>​

salvând pe cel vechi pe un fisier TXT




 
VodkA Date: Duminică, 2009-11-01, 15:38 | Message # 8
Mesaje: 14
Awards: 0
« 0 »

am inlocuit...dar tot aceasi dimensiune o are:|....cred ca asa ii facuta tema:(


http://vodka-movies.ucoz.com
 
Muşatinu Date: Duminică, 2009-11-01, 15:41 | Message # 9
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

ar trebui sa fie cam aceiasi... acus incerc pe alt site cu alta tema....



 
Muşatinu Date: Duminică, 2009-11-01, 15:43 | Message # 10
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

Uite ca sa primit de minune... http://ronin.ucoz.org/



 
VodkA Date: Duminică, 2009-11-01, 15:48 | Message # 11
Mesaje: 14
Awards: 0
« 0 »

mc oricum
am sa schimb tema...poate gasesc ceva bun

am vazut pe mai multe sit-uri o tema speciala pt filme online
nu o ai/sti cumva?



http://vodka-movies.ucoz.com
 
Muşatinu Date: Duminică, 2009-11-01, 15:50 | Message # 12
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

VodkA, Am sa caut. Stiu careva site-uri



 
VodkA Date: Luni, 2009-11-02, 18:40 | Message # 13
Mesaje: 14
Awards: 0
« 0 »

mai am o problema...

atunci cand schimb tema imi apare totul in alta limba(adik apar numa semne),dar in poza arata ca ii in engleza...

si inca una:)
am pus alta tema,dar cand intram pe site tema era doar pe jumatate de pagina :-??



http://vodka-movies.ucoz.com
 
Muşatinu Date: Luni, 2009-11-02, 19:17 | Message # 14
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

VodkA,

Asta in caz ca tema e din biblioteca... daca nu....



 
VodkA Date: Luni, 2009-11-02, 19:20 | Message # 15
Mesaje: 14
Awards: 0
« 0 »

nop...nu e de acolo:(
este luata de pe net......


http://vodka-movies.ucoz.com
 
Forum » uCoz system » Întrebări » Tema site
Pagina 1 din 212»
Căutare: