MaxRom | Scripturi uCoz Romania

Bannerul tau aici
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · RSS ]
Pagina 1 din 11
Forum » uCoz system » Alte » Banner imdb cu rating-ul la film
Banner imdb cu rating-ul la film
Muşatinu Date: Miercuri, 2012-08-01, 19:21 | Message # 1
Mesaje: 1799
Awards: 202
« 52 »

presupun ca multi dintre voi ati vrea un rating imdb la filme online. pai uite ca exista si din astea fara a fi nevoie de PHP si API.


http://tracker.0day.kiev.ua/imdb/imdb_tt0118480.gif


http://imdb.snick.ru/ratefor/01/tt0374455.png


http://imdb.snick.ru/ratefor/02/tt0374455.png


http://imdb.snick.ru/ratefor/03/tt0374455.png


http://hqfans.org/imdb/imdb_tt0118480.gif

deci aveti aceste doua baere....elementul acestora care identifica un film inscris pe imdb este tt0374455 pe care-l gasiti dupa ultimu slash si inainte de sufix (extensia imaginii - .png .gif)

Intr-un cat majoritatea folosesc modulul load pentru filme online sau recenzii online, eu ma voi conduce dupa acest modul, insa principiul e la fel pentru oricare modul.
Deci mai inai de toate, noi avem nevoie de o celula noua ca sa fie inlocuita in imagine cu acel element al fiecarui film. La setarile modululi load nu sunt celulele aditionale 1,2,3,4 si 5 de aceia vom folosi alte celule care nu se folosesc. Eu voi lua celula Link catre sursa intrarilor



acum unele celule au perfixul http://, acest lucru il putem vedea tot la setari

Daca este bifat, il debifati. Apoi salvati modificarile efectuate.

In continuare in adminbarul din CP » Setari » Inlocuirea frazelor standart, alegem FORMULAR PENTRU ADĂUGAREA DE INTRĂRI modulul pe care-l folosim si redenumim celula aleasa cu cod imdb sau cum va este mai convinabil, puteti folosi chiar si imagine:

Salvam modificarile efectuate.

in continuare punem insusi bannerul unde dorim sa apara, fie in aspectul materialului, fie in pagina cu tot continutu si comentariile la el.
Bannerul il punem in felul urmator:

Cod
<a href="http://www.imdb.com/title/$SOURCE_URL$" target="_blank"><img src="http://tracker.0day.kiev.ua/imdb/imdb_$SOURCE_URL$.gif" border="0" alt="" /></a>

sau
la urmatorul cod aveti inca 3 variante in link unde e 03 inlocuiti cu 01 sau 02
Cod
<a href="http://www.imdb.com/title/$SOURCE_URL$" target="_blank"><img src="http://imdb.snick.ru/ratefor/03/$SOURCE_URL$.png" border="0" alt="" /></a>


$SOURCE_URL$ este tegul rezervat pentru link-ul către sursa intrării - celula pe care am ales-o. Daca nu cunoasteti tegul rezervat a celulii alese, il cautati in pagina cu tot materialul si comentariile la el, dupa editorul html a paginii.

Rezultatul final, la adaugarea unui material veti avea :



 
yulyan Date: Miercuri, 2012-08-01, 22:53 | Message # 2
Mesaje: 1
Awards: 0
« 0 »

Sall eu nu am inteles unde sa bag codul Cod IMDB<img src="http://i.imgur.com/igcgQ.gif"> ..ca eu am intrat in FORMULAR PENTRU ADĂUGAREA DE INTRĂRI ÎN "CATALOGUL DE FIŞIERE" ca acolo am eu toate filmele

Adăugat (2012-08-01, 23:53)
---------------------------------------------
Si am baga si codurile astea 2 si nu mi se vede poaza si doar am copiat imaginea si am inarcato dar nush unde sa pun codul de la imagine


 
Muşatinu Date: Joi, 2012-08-02, 07:52 | Message # 3
Mesaje: 1799
Awards: 202
« 52 »

yulyan,
Quote (Muşatinu)
In continuare in adminbarul din CP » Setari » Inlocuirea frazelor standart, alegem


[spoiler="Imagine"][/spoiler]
Attachments: 0983541.png(26Kb)



 
yulyan123 Date: Vineri, 2013-06-07, 10:05 | Message # 4
Mesaje: 13
Awards: 0
« 0 »

Mie imi zice ca este prea mare codu la imdb

 
Muşatinu Date: Vineri, 2013-06-07, 10:08 | Message # 5
Mesaje: 1799
Awards: 202
« 52 »

yulyan123, o.O doar extensia pana la slash ca ex: tt0118480

link pagina unde ai incercat



 
yulyan123 Date: Vineri, 2013-06-07, 10:16 | Message # 6
Mesaje: 13
Awards: 0
« 0 »

Uite am facut tot dupa tn nuami sa imi pui sa mi afiseze dupa codul asta
Cod
</td><td align="right" style="font-size:7pt;white-space: nowrap;"><span style="color: rgb(255, 0, 0); font-weight: bold;">$ADD_DATE$</span><span style="color: rgb(30, 144, 255); font-weight: bold;">,</span> <span style="color: rgb(50, 205, 50); font-weight: bold;">$ADD_TIME$ </span></td></tr>

iar faza este ca nu pot sa il incarc ca zice ca este prea mare codu

Adăugat (2013-06-07, 10:15)
---------------------------------------------
uite daca iti dau id meu de mess intri la mn in pc si mi-il faci si mie ?

Adăugat (2013-06-07, 10:16)
---------------------------------------------
Si imi arati exact cum se face..


 
Muşatinu Date: Vineri, 2013-06-07, 11:37 | Message # 7
Mesaje: 1799
Awards: 202
« 52 »

yulyan123, sa-ti arat mai exact de cat cum este explicat in primul post nu se poate.
problema cu codul prea mare nu am inteles. Daca iti scrie cu rosu in CP la template cand adaugi codul, pai in cazul dat e vina ta, tu ai adaugat prea multe caractere. Scoate toate porcariile colore si ai sa ai spatiu.



 
yulyan123 Date: Vineri, 2013-06-07, 17:06 | Message # 8
Mesaje: 13
Awards: 0
« 0 »

Degeaba am pus si redat si sablonul initial la adaugare si modificare si tpt imi zice ca este prea mare codu

 
Muşatinu Date: Duminică, 2013-06-09, 08:25 | Message # 9
Mesaje: 1799
Awards: 202
« 52 »

yulyan123, screen unde ai pus si scrie ca e cod prea mare.



 
yulyan123 Date: Duminică, 2013-06-09, 12:19 | Message # 10
Mesaje: 13
Awards: 0
« 0 »

uite

Adăugat (2013-06-09, 12:19)
---------------------------------------------


 
Muşatinu Date: Duminică, 2013-06-09, 12:27 | Message # 11
Mesaje: 1799
Awards: 202
« 52 »

yulyan123, Citeste mai atent

Citat (Muşatinu)
in continuare punem insusi bannerul unde dorim sa apara, fie in aspectul materialului, fie in pagina cu tot continutu si comentariile la el.



 
yulyan123 Date: Duminică, 2013-06-09, 14:39 | Message # 12
Mesaje: 13
Awards: 0
« 0 »

Am pus si doul asta unde vreau sa apara si degeaba tot imi zice la fel ca este prea mare codul
Cod
<span class="imdbRatingPlugin" data-user="ur44065887" data-title="tt1592873" data-style="p2"><a href="http://www.imdb.com/title/tt1592873/?ref_=plg_rt_1"><img src="http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/imdb/plugins/rating/images/imdb_38x18.png" alt="LOL (2012) on IMDb" />
</a></span><script>(function(d,s,id){var js,stags=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id)){return;}js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="http://g-ec2.images-amazon.com/images/G/01/imdb/plugins/rating/js/rating.min.js";stags.parentNode.insertBefore(js,stags);})(document,'script','imdb-rating-api');</script>

 
Forum » uCoz system » Alte » Banner imdb cu rating-ul la film
Pagina 1 din 11
Căutare: