MaxRom | Scripturi uCoz Romania

Bannerul tau aici
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · RSS ]
Pagina 1 din 11
Forum » uCoz system » Alte » Cerere de inregistrare (fereastra Pop-Up)
Cerere de inregistrare (fereastra Pop-Up)
Muşatinu Date: Joi, 2011-08-11, 08:44 | Message # 1
Mesaje: 1799
Awards: 202
« 52 »

[spoiler="Exemplu"][/spoiler]

Inaintea tegului </body> adaugam scriptul:

Code
<?if$USER_ID$=0?>   

<style type="text/css">   
.cpmpopup {position:absolute;top:50px;left:-40px;width:100%}div > div.cpmpopup {position:fixed;}   
</style>   

<!--[if gte IE 5.5]>   
<![if lt IE 8]>   
<style type="text/css">   
div#upmpopup {width:expression(((ignoreMe=(document.documentElement.clientWidth?document.documentElement.clientWidth:document.body.clientWidth))<200?200:   ignoreMe)+'px'); position:absolute;top:expression((ignoreMe2=document.documentElement.scrollTop?document.documentElement.scrollTop:document.body.scrollTop)+'px'); left:expression((ignoreMe=document.documentElement.scrollLeft?document.documentElement.scrollLeft:document.body.scrollLeft)+'px'); }   
</style>   
<![endif]>   
<![endif]-->   
<div id="ppmpopup">   
<div class="cpmpopup" id="upmpopup">   
<!--BODY PM START-->   
<style type="text/css">   
#newpm { position:absolute; height:280px; width:380px; padding:1px; background-color:#FDFDFD; border:2px solid #505050; font-family:Tahoma,Arial,Sans-Serif; font-size:11px; line-height:135%; filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.Shadow(color=#CACACA,direction=135,strength=4); }   
#newpmheader { padding-left:5px; padding-right:10px; padding-top:5px; height:30px; color:#000000; font-weight:bold; background-color:#71AFD1; font-family:Tahoma,Arial,Sans-Serif; font-size:11px; cursor:move; }   
#newpm a{ background:transparent; color:#4191BA; text-decoration:none; }   
#newpm a:hover{ background:transparent; color:#FF0000; text-decoration:underline; }   
</style>   
<div id="newpm" style="display:none;">   
<div id="newpmheader">   
<div class="close" style="float:right">
<a class="lock" href="javascript://" onclick="document.getElementById('newpm').style.display='none'; return false;"><img src="http://maxrom.ucoz.com/imagini/design1/spacer00.gif" alt="" border="0"></a></div>   
<div>Acces limitat pe site</div>   
</div>   

     
<br>
<div class="pasportzag" style="background: url('http://i.imgur.com/NXMkQ.png');">   
<div align="center"><font face="Tahoma" style="font-size:10pt" color="#4C6995"><b>Introduceti <u>Parola</u> si <u>Loghinu</u>:</b></font></div><br>   
$LOGIN_FORM$

<br>
<fieldset>   
<legend><font style="font-size:12px; color:335EA8;">Accesu dumneavoastră pe site este limitat!</font></legend>   
<div style="overflow:auto; width:340px; height:30px;">   
<font style="font-size:14px;">Pentru a elimina restricţiile, va trebui să vă înregistraţi!</font>   
</div>   
</fieldset>   
</div>   
<!--BODY PM END-->   
</div>   
</div>   
<!--SCRIPT PM START-->   
<script type="text/javascript" src="http://maxrom.ucoz.com/js/Pm/drag_window_pm.js"></script>   
<script type="text/javascript">document.getElementById("ppmpopup").style.height=document.getElementById("upmpopup").offsetHeight+'px'; </script>   
<!--SCRIPT PM END-->   
     
<?endif?>


In CSS adaugati:
Code
.close { padding-top: 0; height: -10px; width: 22px; overflow: shou; }
.close img { width: 22px; height: 22px; background: url("http://i.imgur.com/NaHX5.png") no-repeat; text-align:textTop; }
.close .lock img { background-position: 0 0; }
.close .lock:hover img { background-position: 0 -22px; }


[texterror1]Puteti adauga scriptu intr-un block global si acel block sa-l puneti in fata tegului </body>[/texterror1]
Attachments: 7901418.png(25Kb)

 
Devil Date: Joi, 2011-08-11, 12:11 | Message # 2
Mesaje: 425
Awards: 15
« 29 »

Creem un block global :

cp --> desing --> dati click pe primu' --> sus "Global blocks " -> New block --> Name of the block: Nume --> dati creeare si in block-ul creeat puneti codul de mai sus

Dupa accea , pe toate paginile inainte de </body> adaugati :

Code
$GLOBAL_REGISTER$
- $GLOBAL_REGISTER$ schimbati cu block-ul global care l-ati facut dumneavoastra

[texterror1]Daca aveti restrictie ca vizitatori sa nu poata vizoaliza pagina respectiva , script-ul nu va functiona [/texterror1]




Mesaj editat de
Devil - Joi, 2011-08-11, 12:48
 
BlackNiNja Date: Marţi, 2011-09-06, 20:08 | Message # 3
Mesaje: 2
Awards: 3
« 0 »

Salut,

Am si eu o problema legat de acest script,

Am adaugat totul ca la carte exact cum este dat mai sus.

Problema mea este: atunci cand incerc sa ma autentific nu functioneaza, imi zice ca user sau parola sunt incorecte,asta numai in fereasta din script, asa daca dau pe fereasta din site este OK.
Site ul meu este inscris in Unet si trebe autentificare cu uID eu consider ca de acolo este problema .
Am si Acces denied activata, numai stiu s-o dezactivez :D

Astept Rasp. :D si poate un link cu tutorial sa dezactivez acces denied.
Buna treaba.


[www.w2kcs.ro]
 
Muşatinu Date: Marţi, 2011-09-06, 20:14 | Message # 4
Mesaje: 1799
Awards: 202
« 52 »

BlackNiNja, problema poate fi daca pe pagina mai exista o forma de logare, in block sau mai stiu eu :)

celalalt il stergeti si va merge prfect.. Dovada site-ul nostru :)



 
BlackNiNja Date: Marţi, 2011-09-06, 20:19 | Message # 5
Mesaje: 2
Awards: 3
« 0 »

Exista cel de la Ucoz de la site :D ... p ala cum il sterg asta daca poate fi sters :D

In Block numai exista... asta pt ca am facut alt Block


[www.w2kcs.ro]


Mesaj editat de
BlackNiNja - Marţi, 2011-09-06, 20:20
 
Muşatinu Date: Marţi, 2011-09-06, 20:24 | Message # 6
Mesaje: 1799
Awards: 202
« 52 »

BlackNiNja, aaaa mai ine te loghezi si din enable builder stergi blocu....

a 2-ua varianta nu ti-o spun ca multi fac greseli acolo si stergsau prea mult, sau prea putin...



 
sorynik Date: Vineri, 2013-06-28, 15:29 | Message # 7
Mesaje: 41
Awards: 24
« 0 »

Dar la acest script nu trebuia sa fie si codul formei de logare ? :-??


Cu muzica buna, nu e de gluma!
 
Muşatinu Date: Sâmbătă, 2013-06-29, 07:03 | Message # 8
Mesaje: 1799
Awards: 202
« 52 »

sorynik, uite randul 34 $LOGIN_FORM$



 
sorynik Date: Sâmbătă, 2013-06-29, 12:14 | Message # 9
Mesaje: 41
Awards: 24
« 0 »

Ma refeream la un cod separat pentruforma logarii... ca nu imi apare exact ca la tn ( ... www.nostres.ucoz.ro/forum .. uite...


Cu muzica buna, nu e de gluma!
 
Muşatinu Date: Duminică, 2013-06-30, 21:27 | Message # 10
Mesaje: 1799
Awards: 202
« 52 »

sorynik, tie iti trebuie script care aduce la forma veche, il gasesti sau la mine sau pe http://forum.ucoz.ro mai degraba pe forumul oficial.



 
Forum » uCoz system » Alte » Cerere de inregistrare (fereastra Pop-Up)
Pagina 1 din 11
Căutare: