MaxRom | Scripturi uCoz Romania

Bannerul tau aici
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · RSS ]
Pagina 1 din 212»
Forum » uCoz system » Alte » Forma de logare si Panou de control in slide
Forma de logare si Panou de control in slide
Muşatinu Date: Duminică, 2011-04-17, 08:42 | Message # 1
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

Instalarea e destul de simpla, doar ca trebuie modificat pentru uCoz, asta datorita admin bar sau barei de reclama din topul paginii.

Screen:

pentru utilizatori inregistrati :
[spoiler="Imagine"][/spoiler]

pentru oaspeti:
[spoiler="Imagine"][/spoiler]

Peste tot, intre <head> si </head> puneti :

Code
<!-- stylesheets -->
<link rel="stylesheet" href="http://maxrom.ucoz.com/css/1/loguserslide/slide.css" type="text/css" media="screen" />

<!-- PNG FIX for IE6 -->
<!-- http://24ways.org/2007/supersleight-transparent-png-in-ie6 -->
<!--[if lte IE 6]>
<script type="text/javascript" src="http://maxrom.ucoz.com/js/loguserslide/supersleight-min.js"></script>
<![endif]-->

<!-- jQuery - the core -->
<script src="http://maxrom.ucoz.com/js/loguserslide/jquery-1.3.2.min.js" type="text/javascript"></script>
<!-- Sliding effect -->
<script src="http://maxrom.ucoz.com/js/loguserslide/slide.js" type="text/javascript"></script>


Atentie!!! in codul de mai sus se foloseste query-1.3.2.min.js acest fisier se foloseste si in alte scripturi. Uitati-va mai atent la voi pe pagina in aceiasi reiune intre <head> si </head>, daca el este atunci stergeti din codu de mai sus, ca sa nu aveti prea mult gunoi.

Apasam Replace si ne miscam mai departe.

In Top part of the site la inceput punem codul:

Code
<!-- Panel -->
<div id="toppanel">
             <div id="panel">
             <div class="content clearfix">
             <div class="left">
             <?if($USER_LOGGED_IN$)?>
Daca utilizatoru e logat 1
<?else?>
Daca utilizatoru nu e logat 1
<?endif?>
             </div>
             <div class="left">
             <?if($USER_LOGGED_IN$)?>
Daca utilizatoru e logat 2
<?else?>             
Daca utilizatoru nu e logat 2
<?endif?>
             </div>
             <div class="left right">             
             <?if($USER_LOGGED_IN$)?>
Daca utilizatoru e logat 3
             <?else?>             
Daca utilizatoru nu e logat 3
             <?endif?>
             </div>
             </div>
             </div><!-- /login -->
             <!-- The tab on top -->

             <div class="slidetab">
             <ul class="login">
             <li class="left"> </li>
             <li id="toggle">
             <a id="open" class="open" href="#"><?if($USER_LOGGED_IN$)?>Panoul de Control<?else?>Forma de Logare<?endif?></a>
             <a id="close" style="display: none;" class="close" href="#"><?if($USER_LOGGED_IN$)?>Inchide Panoul de Control<?else?>Inchide Panoul<?endif?></a>             
             </li>
             <li class="right"> </li>
             </ul>             
             </div> <!-- / top -->             
</div> <!--panel -->


In codul dat am facut modificari am pus conditiile daca utilizatoru e logat sau nu.. continutu la fiecare il puneti va cum va comvine..

Daca codul nu sta bine luati CSS-ul de aici http://web-kreation.com/download/22/ mentionez fisierul slide.css

Sursa: http://web-kreation.com/tutoria....-jquery
Editare: http://maxrom.ucoz.com
Demo: http://web-kreation.com/demos/Sliding_login_panel_jquery/

[texterror3]Update:

In CSS am schimbat numele unui stil deoarece el poae fi gasit si in alt script astfel veti intalni o sumedenie de probleme.
Deci daca descarcati stilurile de pe pagina oficiala, va sfatui sa cautati stilul "tab" si sa-l modificati in "slidetab"

Tot in acelasi CSS veti gasi in zona /* sliding panel */ randu 108 stilul top 0; acesta sunt pentru site-urile care nu au bara de sus cu publicitate sau admin bar. daca aveti acea bara modificati acel rand in top 20px;[/texterror3]



 
eFilmeOnline Date: Miercuri, 2011-05-18, 11:32 | Message # 2
Mesaje: 22
Awards: 0
« 0 »

deci pe asta unde il punem? :) ca nu am inteles nimic. "Peste tot, intre si puneti" unde intre.. si ce punem:| fi si u mai explicit. Respect :D



Mesaj editat de
eFilmeOnline - Miercuri, 2011-05-18, 11:32
 
Devil Date: Miercuri, 2011-05-18, 13:23 | Message # 3
Mesaje: 425
Awards: 15
« 29 »

primu cod il pui deasupra de "</head>" ce ii greu?

 
Vogradify Date: Miercuri, 2011-05-18, 15:19 | Message # 4
Mesaje: 25
Awards: 0
« -1 »

http://web-kreation.com/download/22/
Invalid File ID or File Name.

Poti pune tu link catre imagini si restu?


 
Muşatinu Date: Miercuri, 2011-05-18, 15:26 | Message # 5
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »




 
Vogradify Date: Miercuri, 2011-05-18, 16:05 | Message # 6
Mesaje: 25
Awards: 0
« -1 »

Nasol necompletat, :'(

 
Muşatinu Date: Miercuri, 2011-05-18, 18:58 | Message # 7
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

Vogradify, ce?



 
Vogradify Date: Miercuri, 2011-05-18, 19:21 | Message # 8
Mesaje: 25
Awards: 0
« -1 »

Chiar daca iti completezi acolo cu $LOGIN_FORM$ sa spunem , il deformeaza urat de tot, chiar daca ai css-urile si tot ce trebuie

 
Muşatinu Date: Miercuri, 2011-05-18, 19:25 | Message # 9
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

am testat pe 2-ua site-uri.. fa un screen la deformare..



 
Muşatinu Date: Luni, 2011-08-22, 07:14 | Message # 10
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

alexis, sterge peste tot unde ai :
Code
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">


daca site-ul se deformeaza, inseamna ca slide nu e compatibil cu site-ul tau...



 
alexis Date: Luni, 2011-08-22, 07:25 | Message # 11
Mesaje: 88
Awards: 4
« 0 »

Bun...am gasit codul dat de tine de 2 ori:
1. La Forum
2. In Common settings la <!DOCTYPE> tag value:
Din fericire nu s-a stricat site-ul...dar tot nu e pe centru 100%


Nu trai in realitate,te va impiedica sa ajungi la maretie!
 
Muşatinu Date: Luni, 2011-08-22, 07:28 | Message # 12
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

alexis, nici no sa fie la centru.. e putin intr-o parte..

Si schimba odata si odata adesa din profil..



 
ziCSi Date: Duminică, 2011-12-11, 04:29 | Message # 13
Mesaje: 17
Awards: 0
« 0 »

dau sa deschid panoul de control si imi apare scrisu de debea pot sa-l vad...e scrisu ridicat prea in sus ce fac?


 
alexis Date: Duminică, 2011-12-11, 05:40 | Message # 14
Mesaje: 88
Awards: 4
« 0 »

ziCSi, asa am patit si eu. Exact cum ai tu in poza.Cred ca numai pe unele template-uri merge 100%

 
Muşatinu Date: Duminică, 2011-12-11, 11:26 | Message # 15
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

ziCSi, am intrat pe site-ul tau, nu vad nimic.

alexis, merge la toate 1000%.......

 
Forum » uCoz system » Alte » Forma de logare si Panou de control in slide
Pagina 1 din 212»
Căutare: