MaxRom | Scripturi uCoz Romania

Bannerul tau aici
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · RSS ]
Pagina 1 din 212»
Forum » uCoz system » Alte » Top 100 Fillme
Top 100 Fillme
Devil Date: Joi, 2011-02-17, 15:55 | Message # 1
Mesaje: 425
Awards: 15
« 29 »

Creem un informer:

Informer name: Top 100 Fillme
Section: Categoria
Data type: Entries
Sorting mode: number of wiews A
Number of entries: 100
Number of columns: 4
Dupa accea dam edit informer si inlocuim codu cu:

Code
<div style="float: left; padding: 10px; border: 2px solid rgb(169, 184, 194); -moz-border-radius: 6px 6px 6px 6px;"><center><a href="$ENTRY_URL$"><img class="latest_img" onmouseover="this.className='latest_img_hover_b';" onmouseout="this.className='latest_img';" src="$SCREEN_URL$" width="100" height="130"></a></div>

Codul urmator il puneti unde vreti sa va apara Top 100 filme

Code
<script type="text/javascript" src="http://numesite.ucoz.com/informer/8"></script>

Unde "8" este numarul informerului .Inlocuiti cu numarul informerului dumneavoastra
Poza:

 
SimpluHG Date: Joi, 2011-03-17, 16:36 | Message # 2
Mesaje: 147
Awards: 5
« -1 »

Devil, devil ce ne-am face fara tine? E interesant scriptu ..

Added (2011-03-17, 17:36)
---------------------------------------------
Devil, devil ce ne-am face fara tine? E interesant scriptu ..



www.uDesign.ucoz.ro
 
Devil Date: Joi, 2011-03-17, 18:56 | Message # 3
Mesaje: 425
Awards: 15
« 29 »

domnu blade :)) ai mai dat si tu pe aici :)) , fara mine na-ti sti atatea =)) hai ca glumeam

 
fitzosu31 Date: Joi, 2011-09-29, 19:17 | Message # 4
Mesaje: 14
Awards: 0
« 0 »

se poate folosi ca si aparance of entries ?

 
Muşatinu Date: Joi, 2011-09-29, 19:20 | Message # 5
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

fitzosu31, dap :)



 
fitzosu31 Date: Joi, 2011-09-29, 20:47 | Message # 6
Mesaje: 14
Awards: 0
« 0 »

am si eu o problema, vreau sa imi apara si mie aparance of entries ca aici unde scrie "Ultimile filmulete" http://webdesign.ucoz.com ..am codu asta, dar mi-l pune cum pun in apparence sa imi apara cate 4 pe rand? :(



Mesaj editat de
fitzosu31 - Joi, 2011-09-29, 20:48
 
Muşatinu Date: Joi, 2011-09-29, 21:43 | Message # 7
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

fitzosu31, vad ca deja ai facut?:)



 
fitzosu31 Date: Joi, 2011-09-29, 22:41 | Message # 8
Mesaje: 14
Awards: 0
« 0 »

ala de pe prima pagina este un informer, eu vreau sa pun cum arata cel de pe prima pagina in /pub , dar nu reusesc..nu merge.. codu care imi apare din imaginea de mai sus este
Quote
<br><a target="_self" href="$ENTRY_URL$"><img title="$TITLE$" alt="" src="$IMG_URL1$" style="border: 1px none rgb(0, 0, 0);" align="" border="0" height="99" width="147"></a><br><span style="font-size: 10pt; font-family: Tahoma;"><b><span style="font-size: 8pt;"></span></b></span><font face="Arial"><span style="font-size: 9pt;"><a target="_self" href="http://webdesign.ucoz.com/$ENTRY_URL$"><table style="border-collapse: collapse; width: 146px;" align="" width=""><tbody><tr><td><font face="Arial"><span style="font-size: 9pt;"></span></font><b><font color="#000000" face="Arial"><a target="_self" href="$ENTRY_URL$">$TITLE$</a></font></b></td></tr></tbody></table></a></span></font> <span style="font-size: 10pt; font-family: Tahoma;"><span style="font-size: 8pt;"><font color="#daa520"><font color="#daa520"><span style="font-size: 8pt; font-family: Tahoma;"><font color="#696969">$READS$ vizionari</font></span><b><span style="font-size: 8pt; font-family: Tahoma;"><br></span></b></font></font></span></span><br>
as dorii sa il fac in 4 coloane ...

 
Muşatinu Date: Joi, 2011-09-29, 22:43 | Message # 9
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

fitzosu31, da link la site-ul tau



 
fitzosu31 Date: Joi, 2011-09-29, 23:16 | Message # 10
Mesaje: 14
Awards: 0
« 0 »


 
Muşatinu Date: Vineri, 2011-09-30, 11:07 | Message # 11
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »




 
fitzosu31 Date: Vineri, 2011-09-30, 19:23 | Message # 12
Mesaje: 14
Awards: 0
« 0 »

Muşatinu, multumesc mult ! raman dator, o sa pun o sigla catre site-ul tau ! ms de ajutor, dar mai am si eu o intrebare ...cum pot sa pun gen daca e titlu "Narcotic Sound and Christian D - Danca Bonito" sa apara gen "Narcotic Sound and Chri..." ? adica sa fie maxim 15...20 de caractere ? in aparence ma refer, ca in informer ai acolo special pentru asa ceva..

 
Muşatinu Date: Vineri, 2011-09-30, 19:26 | Message # 13
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

fitzosu31, nu poti :(



 
fitzosu31 Date: Vineri, 2011-09-30, 19:28 | Message # 14
Mesaje: 14
Awards: 0
« 0 »

pfoaa...ms mult oricum :( .... sau sa fac un informer ca ala de pe prima pagina si sa am "pagini" in informer? ...crezi ca s-ar putea?

 
Muşatinu Date: Vineri, 2011-09-30, 19:32 | Message # 15
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 52 »

sa ai pagini???? no no sa reusesti daca vorbesi de astea:



 
Forum » uCoz system » Alte » Top 100 Fillme
Pagina 1 din 212»
Căutare: