MaxRom | Scripturi uCoz Romania

Bannerul tau aici
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » uCoz system » Alte » Copia de rezerva - backup
Copia de rezerva - backup
Muşatinu Date: Marţi, 2013-09-10, 13:47 | Message # 1
Mesaje: 1801
Awards: 202
« 53 »

O copie de rezerva - backup vă va ajuta să restabiliti unele date pierdute în urma ștergerii accidentală sau intenționată a unuia sau mai multe module.

Arhiva copiei de rezervă conține conținutul tuturor modulelor și fișierele încarcate. O arhivă nu are urmatoarele:
  • Setările modulului
  • Aspectul template-ului
  • Secțiunile globale
  • Păginile dinamice: "Editor de pagini"
  • Setările modulului "Formulare de Email-uri"
  • Datele din modulul "Statistici"
  • Mesajele private


Puteti crea o copie de rezerva odata la 7 zile.

După crearea unei copii de rezervă, mărimea acesteia se adaugă la spașiul de disc pe care-l aveți. Prin urmare, dacă spațiul dvs. de disc e plin cu 50%, după crearea copii de rezervă veți avea ~100% astfel nu veți mai putea actualiza site-ul. În cazul dat, pentru evitarea acestei probleme, se recomandă să salvați copia de rezervă la dvs. pe calculator, după care să stergeți copia de rezervă die pe server.

Dacă dvs. sunteți un utilizator cu experiență și respectați metodele de securitate elementare (nu răspândiți parola de administrator și CP, vă folositi de calculatorul personal, primiti email pe protocolul POP3 e.t.c), nu aveți nevoie de aceste copii de rezervă.

O copie de rezervă poate fi creată între orele 00 noaptea până la 09 diminiața (ora serverului). Funcția este activată după contactarea suportului tehnic din Panoul de Control.



Întrebări - Răspunsuri

Întrebare: După crearea unei copii de rezervă, o pot pune pe alt sistem, spre exemplu joomla?

Răspuns: Se poate oriunde doar că desinestătător. Adică convertarea în alt sistem e poblema dvs. sau a programatorilor acelui sistem.



Întrebare: Funcția copie de rezervă asa trebuie să facă? Când apăs butonul "Crează copia de rezervă" toate taburile modulelor din meniul vertical din CP trec în inactive iar la accesarea site-ului apare "SITE NOT FOUND"

Răspuns: Da. La crearea unei copii de rezervă site-ul nu trebuie să se actualizeze. Acest fenomen e doar pe durata creerii copiei de rezerva, după totul se întoarce la normal.



Întrebare: Corect am înțeles, pot crea o copie de rezervă și să o atribui unui alt site?

Răspuns: Nu. Site-ul 2 se va considera o clona care nu este acceptată în uCoz. Suportul tehnic va cere să ștergeți primul site.


Întrebare: Spațiul meu de disc este 646 Mo dintre care 320 ocupat. La crearea copiei de rezervă spațiul de disc utilizat a crescut până la 480 Mo. Dupa instalarea copiei de rezerva spațiul de disc nu sa schimbat cu toate că am șters arhiva.

Răspuns: Dacă ați șters arhiva din file manager, direct sau cu FTP, spațiul de disc se recalculează imediat. Dacă ați șters arhiva de pe pagina backup /panel/?a=backup din CP, aceasta nu se recalculează imediat. Așteptați maxim 24 ore.


Întrebare: Sistemul va primi copia mea de rezervă dacă îi fac careva modificări?

Răspuns: Dacă aveți experienta si editați corect arhiva, sistemul va citi exact ceia ce îi veți oferi.
Atenție, dacă nu aveți experiență, nici nu vă apucați să editați arhiva.


Întrebare: Aseara prietenul meu a șters totul de pe site incusiv copia de rezervă, pot cumva să o restabilesc?

Răspuns: Nu, dacă nu aveți o copie de rezervă nu puteți restabili site-ul chiar dacă platiți pachetul Ultra (23$/luna) pe un an înainte. Se recomandă după crearea unei copii de rezervă să o salvați pe calculatorul dvs.


Întrebare: Dacă am facut o copie de rezervă, aceasta se reânoiește automat?

Răspuns: NU, copia de rezervă facută luna trecută nu deține datele de după crearea ei. Vă recomandăm să creați săptamânal câte o copie de rezervă dacă aveți nevoie de ele.





 
Forum » uCoz system » Alte » Copia de rezerva - backup
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: